HCL.HR

Kreće zatvoreno testiranje Achilles: Legends Untold, igre koja izgleda kao nasljednik Titan Questa

Zoran Žalac 24.01.2022.   •   4 komentara


Akcijski naslov Achilles: Legends Untold izlazi ovoga proljeća, a Ahilejeve oštrice idu na provjeravanje oštrine tijekom ovoga tjedna.

Achilles: Legends Untold jedna je od onih igara o kojima se ne priča baš mnogo, a mogla bi ugodno iznenaditi. Akcijski je to naslov izometrijske perspektive u kojem će biti ključno naučiti napade protivnika i udarati kad se za to otvori prilika. U glavnoj ulozi bit će naslovni Ahilej, a njegovu srdžbu moći ćemo izraziti kasnije ove godine.

Za neke sretne igrače koji razvoj ove igre prate na Discordu, prilika za prvo testiranje pružit će se od četvrtka, 27. 1. U zatvorenom beta testu igrači će moći isprobati početni dio igre pred vratima Troje, gdje se Ahilej obračunava s Hektorom i drugim protivnicima, ljudskim ili mitološkim.

Povodom najave testiranja objavljen je i novi Story trailer, kojega možete pogledati u nastavku:

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    24.01.2022 - 18:28

    Više puta sam napisao da mi je to najiščekivanija igra godine jer sam veliki fan i veteran ARPG igara, ljubitelj Grčke mitologije i Titan Quest-a koji je sa novim ekspanzijama Ragnarok, Atlantis i nedavno izašle Eternal Embers strašno narastao, dodali nova poglavlja, nove vještine, nove protivnike, produzili stara poglavlja novim dodatnim side questovima, dodali thrown oruzja i još neke stvari…strašno nešto u što se igra pretvorila i baš mi je drago što sam iskoristio Winter Sale i uzeo to čudo na GOG-u. Sada trenutno muku mučim u igri Baldurs Gate: Dark Alliance, stare igre iz PS2 koja je nakon 20 godina portana na PC i moram priznati da se doista mučim jer nisam mislio je igra toliko teška hahahaha…umirem svako malo. Baš mi je drago što si izbacio ovaj članak Zoki pa se nadam da bude članka i o Digimon Survive-u.

  • Iceman73

    24.01.2022 - 20:23

    Zgodno…

  • StargateFan

    24.01.2022 - 20:26

    Najs 😍

  • so_random

    25.01.2022 - 17:51

    bezveze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?