HCL.HR

Krenite u lov na Logitech gaming opremu, prijavite se na Hearthstone Adria Open

Igor Belan 04.02.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Početak je mjeseca, a to znači da kreće i nova serija naših Hearthstone turnira. Rang lista resetirana tako da svi kreću ispočetka u lov na Logitech gaming gear. Prijavite se za prvi kup!

esl-adria-open_HS_logitech

U subotu u 13 sati počinje ESL Hearthstone Adria Open #34, ukupno trideset i četvrti Hearthstone turnir u našoj Adria Open seriji, ali prvi ovog mjeseca. Budući da je prvi ovog mjeseca, to znači da je mjesečna rang lista na samoj nuli i čeka da najvještiji kartaši osvoje prve bodove.

Prijave za natjecanje su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira. Ako dolazite iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija) prijavite se klikom ovdje.

Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Kao i prošli mjesec i ovoga put osam najuspješnijih igrača na kraju mjeseca ulaze u mjesečno finale gdje najboljeg igrača očekuje Logitech gaming gear.

Sva tehnička pitanja možete postaviti na ESL Adria IRC kanalu prije početka kupa ili u našem Hearthstone podforumu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?