HCL.HR

Krenula je Firefall Open Beta

ToxarE 10.07.2013.   •   2 komentara


Upustite se u svijet obećavajućeg naslova Firefall potpuno besplatno. Igra je bazirana na timskoj kooperaciji i skillu, a uz živi svijet obećava PvP i PvE borbe iz prvog i trećeg lica.

Gotova je faza zatvorene bete i Firefall je sada dostupan svima poptuno besplatno, objavila je ekipa iz Red 5 Studiosa. Ova obećavajuća mješavina nekoliko žanrova fokusirana je na timsku igru i skill igrača, a obećava dinamičan, živ i otvoren svijet te PvP i PvE borbu iz prvog i trećeg lica.

Red 5 naziva trenutnu fazu igre prvim stadijem Open Beta testiranja te napominje kako je moguće da ćete igrajući Firefall u ovom izdanju naletjeti na neke nedovršene ili jednostavno pokvarene elemente u igri. No je sve normalno i očekivano – kao i sve F2P igre, Firefall će se s vremenom nadograđivati i rasti, dobivati nove funkcije i zakrpe.

Kako bi krenuli igrati, prijavite se ovdje i skinite klijent (mi ga upravo skidamo, ima malo više od 4,2GB), a dok skidate igru pogledajte jedan od video tutorijala koje su developeri pripremili.

Komentari (2)

  • Shazaam

    10.07.2013 - 11:30

    Collect them all! Pokemoni 😀

    • Mile_Ronhill

      @Shazaam, 10.07.2013 - 12:41

      Mogao bi nam jedan gameplay napravit.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?