HCL.HR

Kultni Star Wars KOTOR zvijezda je novog Humble Bundle paketa

Zoran Žalac 08.02.2017.   •   13 komentara


Humble Bundle ima odličnu ponudu za ljubitelje Star Wars serijala. Za četrnaest dolara moguće je nabaviti četrnaest odličnih igara.

kotor

Sila je ponovno snažna u Humble Bundle akciji. Različite igre iz Star Wars serijala nude se u tri cjenovne kategorije i pritom omogućuju da dio zarade proslijedite UNICEF-u. Ako ste skromni, za jedan dolar iliti 7,30 kn možete dobiti tri igre među kojima su Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars: Galactic Battlegrounds Saga te Star Wars: X-Wing Alliance.

Po prosječnoj cijeni koja sada iznosi 10,36 dolara dobivate još i Star Wars: Battlefront II (onaj stari, ne nadolazeći), Jedi Knight II – Jedi Outcast, Knights of the Old Republic II, Rebel Assault I + II te Starfighter. Nakon iznosa od 14 dolara pa nadalje u paketu stižu Star Wars: Empire at War, Rogue Squadron 3D, Shadows of the Empire, The Force Unleashed te njegov nastavak.

Ponuda vrijedi do 21. ovog mjeseca.

Komentari (13)

  • Juraj Bevandić

    08.02.2017 - 15:59

    Meni je osobno KOTOR jedna od najboljih igara ikada, za jedan dolar bih mogao kupiti nekoliko komada pa podijeliti određenim prijateljima jer je kriminal da to nisu igrali. Mislim da je u razvijenim skandinavskim zemljama ne-igranje Kotora čak kažnjivo zakonom… ili bi trebalo biti ako nije. 🙁

    • Stryderist

      @Juraj Bevandić, 08.02.2017 - 16:16

      Čitam ovo dok sam na pauzi od igranja KOTOR-a. Po 6. put u svojoj dugoj gamerskoj karijeri. 🙂 Trenutno sam na Korribanu. Jedan od najboljih RPG-a svih vremena. Šteta je ovo ne odigrati bar dva puta, proći light i dark side.

    • Juraj Bevandić

      @Stryderist, 08.02.2017 - 20:02

      To volim čuti, mogao bih i ja idućeg mjeseca kad si oslobodim vremena po tko zna koji puta u prelazak. Nisam ju pošteno igrao otkad sam ju nabavio na Steamu, jer sam posustao na “skip Taris” mod i jednostavno to nije bilo to, moram ić ispočetka. Ali drago mi je da se ljudima dan danas sviđa kao Bartulu, ja se sjećam kad sam ju prvi put igrao na originalnom Xboxu koliko sam izvan sebe bio. <3

    • Apocalypse4987

      @Juraj Bevandić, 08.02.2017 - 16:52

      jedna od igara koju bi rado zaboravija samo da je mogu odigrat ponovno! Al mislim da je prošlo dovoljno vrimena da naprave novi KOTOR, a ne oni TOR. A gledam po netu ekipa iz Apeirona radi prvi KOTOR u novom engineu, pa valjda će i to izać za koju godinu

    • Juraj Bevandić

      @Apocalypse4987, 08.02.2017 - 20:05

      Totalno sam zaboravio na to, dobro da si me sjetio. Čini se da imaju još hrpu posla, ali ja sam ionako uvijek vrlo skeptičan prema preradama stvari. Za sada sam zadovoljan teksturama više rezolucije za original.

    • bartul_9

      @Juraj Bevandić, 08.02.2017 - 17:12

      Bas sam ga nedavno odigrao i igra je savrsenstvo. Likovi su nevjerojatni i dostojni filmskog platna, ako se mene pita mogu odma uz bok likvoima iz SW Episode 4,5,6.. Odlican gameplay, ma sve u igri je cudo. Jbt imas zagonetke da se umoris dok ih rjesis, jos u vrjeme bez neta kad je ovo izaslo, za ono sve porjesavat trebao si bit lumen. Soundtrack, ma sve mi je cudo u toj igri, i sigurno mi je jedna od najboljih igara sta sam odigrao u zivotu, a odigrao sam je u 2016, mogu zamislit likove sta su je igrali kad je tek izasla kakve su dojmove imali.

    • Zoran Žalac

      @Juraj Bevandić, 08.02.2017 - 19:37

      Mogao si meni npr. kupiti…

    • Juraj Bevandić

      @Zoran Žalac, 08.02.2017 - 19:59

      Htio sam ti sad baš poslati kad si spomenuo, al vidim da već imaš. Propuštena prilika prijatelju.

    • Zoran Žalac

      @Juraj Bevandić, 08.02.2017 - 20:04

      Danas uzeo. Ali, igrao sam dvojku…

    • Muflon

      @Juraj Bevandić, 08.02.2017 - 23:44

      Kotor je igra koja je zaslužna za moju veliku ljubav prema RPG žanru i igra koja me generalno zainteresirala za Star Wars universe (nažalost onaj dio kojeg je Disney ubio). Prvog sam odigrao kojih 5 ili 6 puta dok sam dvojku zadnji puta prošle godine završio po 22. puta. Da prešao sam ga 22 puta. S time da je prvih 19 bilo unutar godine dana kad je igra izašla. Posjedujem fizičke kopije za PC i Xbox i sve moguće digitalne verzije za PC. I evo sad kad sam napisao ovaj komentar sam zaključio da moja emocionalna vezanost za ovu igru graniči s bolesnom opsesijom.

  • hpollowda

    09.02.2017 - 10:18

    Kotor je jedan od najboljih RPG igara koje sam ikad igrao, imam takve dobre uspomene i osjećaj nostalgije kad pomislim na tu igru, a mislim da nikad do danas nisam tako bio šokiran i impresioniran nekim plot twistom ko u toj igri.

  • Jasterrr

    09.02.2017 - 18:01

    Kako se KOTOR drži danas u usporedbi s modernim popularnim RPG-evima? Ne zanima me grafika naravno.

    • Chronosus

      @Jasterrr, 09.02.2017 - 22:53

      Vjeruj, neki stari kultni naslovi su mehanikom svijetlosnim godinama ispred modernih igara. Tipa, Thief serijal dan danas oduševljava. Kotor je toliko fino razrađen da ekipa koja radi remaster uopće neće dirati osnovnu mehaniku (koja je poluturnbased). Pogledaj KOTOR Apeiron na youtubeu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?