HCL.HR

Najavljen je Layers of Fear 2

Pero Mlinar 26.10.2018.   •   6 komentara


Blobber Games je početkom godine najavio igru Project Méliès za koju se ispostavilo da je riječ o nastavku Layers of Feara.

Krajem prošle zime studio Blobber Games najavio je uz popratni trailer svoj novi projekt pod nazivom Project Méliès. Taj je studio inače otprije poznat po naslovima Observer i Layers of Fear, a odmah je u startu potvrđeno da će Project Méliès biti isto takvo zastrašujuće iskustvo iz prvog lica kao i ta dva naslova. Kasnije je tijekom ljeta projekt dobio još jedan trailer, a sad je potvrđeno da je Project Méliès zapravo Layers of Fear 2.

Ukoliko ste upoznati s ranijim epohama kinematografije ime Méliès moglo vam je biti poznato. George Méliès bio je režiser filmova poput A Trip to the Moon ili The Impossible Voyage (kojeg ste pak mogli vidjeti u onom jednom spotu The Smashing Pumpkinsa, onom s raketom), a ukoliko se sjećate, prvi Layers of Fear inače se i sam dosta bavio problemom umjetnika i umjetnosti.

Slično će biti i u nastavku o kojemu zapravo nisu poznate nove informacije van onoga što je prikazano u popratnom traileru. Iz njega se, međutim, može pretpostaviti da će umjesto slikarstva središnja tema nastavka biti gluma, odnosno film te da će pripovjedač biti Tony Todd, čija vam je prepoznatljiva njuška vjerojatno poznata.

Datum izlaska igre zasad nije objavljen službeno, no na stranicama igre stoji da je to 2019. godina što je s obzirom da smo sad već pri kraju tekuće godine vjerojatno točno.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • Aldin219

    26.10.2018 - 12:16

    Nakon prve igre, ovu definitivo ne kupujem. Nisam veliki fan walking simulatora.

  • dandelion

    26.10.2018 - 14:01

    prvi Layers je dosadan i nimalo zastrašujući
    ako će takav biti i nastavak bolje da ga i ne rade

  • AdvCool

    26.10.2018 - 14:07

    No PT no play. Pored PTa sve ostale horor igre izgledaju kao vrtić

  • Aldin219

    26.10.2018 - 14:09

    U Overwatchu si bar mogao donijeti neku odluku ili rijesiti po koju zagonetku. Ovdje nisi mogao nista osim drzati W i zijevati. Bar je meni tako bilo. Bilo je interesantnih animacija, ali to je sve.

    • AdvCool

      @Aldin219, 26.10.2018 - 14:32

      Uh, baš je taj Overaatch walking simulator i to još multiplayer walking simulator ?

    • Aldin219

      @AdvCool, 26.10.2018 - 15:04

      Hahaha ooops 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?