HCL.HR

Laysara: Summit Kingdom donosi izazov izgradnje grada na planini

Stjepan Fikter 14.06.2022.   •   3 komentara


Pomalo drugačiji city builder Laysara: Summit Kingdom tražit će od nas rješavanje svih izazova koji dolaze uz izgradnju i razvijanje grada visoko u planini.

Gradnja u planinama nosi posebne izazove koji se moraju riješiti kako bi žitelji imali ugodni život. Igračeve vještine planiranja morat će stoga biti na visokoj razini jer će Laysara: Summit Kingdom početkom iduće godine tražiti upravo izgradnju naselja i gradova upravo na planinama.

Ovaj pomalo drugačiji city builder omogućit će nam izgradnju kroz kampanju i sandbox mod, a svaka planina nosit će posebne izazove. Bilo to zbog oblika, dostupnosti resursa, vremena pa čak i zona u kojima možemo saditi – sve to će imati utjecaja na razvoj grada.

Zatim su tu i opasnosti koje ne možemo izbjeći, ali se možemo pripremati za njih; poput snježnih lavina. Trgovina će također biti izazov za sebe jer transport resursa i proizvoda po planini nije lagan zadatak. Tako ćemo morati kombinirati ceste, mostove tunele i sve to će na kraju izgledati kao kompleksna transportna mreža.

Igrači koji uspiju prevladati većinu problema, moći će sagraditi i hram na vrhu planine, što će biti dokaz našeg uspješnog planiranja i logističke razrade, ali tamo isto će biti problemi za sebe. Ponajviše vrijeme koje nije baš gostoljubivo. U svakom slučaju, Laysara: Summit Kingdom izgleda poprilično zanimljivo.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Moonlight22

    14.06.2022 - 12:12

    Aaaajmeeeeee, obožavaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!

  • Artyom

    14.06.2022 - 15:25

    Zanimljiva ideja, i jako lijepo izgleda! Sve pohvale!

  • Zoran Žalac

    14.06.2022 - 20:04

    Interesantan koncept, moram priznati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?