HCL.HR

LEGO DC Villains igra praktički je potvrđena

Petra Rukav 23.05.2018.   •   3 komentara


Izgleda da se Warner Bros. priprema službeno najaviti LEGO videoigru s DC-jevim zlikovcima u glavnoj ulozi.

Prije četiri mjeseca počele su kružiti glasine kako Warner Bros. Interactive Entertainment preko svoje TT Games podružnice namjerava izdati dvije LEGO videoigre: The Incredibles te DC Villains. U međuvremenu, prva je potvrđena te službeno najavljena, no o potonjoj od tada ni traga ni glasa. Kako bi ispravili tu nepravdu TT Games je na Twitteru objavio sljedeću sliku:

Kaos stiže!, stoji na slici koja se uopće ne truditi prikriti ideju da se ovdje očito radi o LEGO igri s DC-jevim zlikovcima u glavnoj ulozi. Prije svega, iz siluete čovječuljka jasno je prepoznati LEGO figuricu, Joker je prepoznatljiv po ljubičasta i neonsko zelena boja, a povrh toga web stranica koja nam poručuje da ćemo konkretne informacije dobiti 30. 05. prekrivena je njegovim grafitima.

Osim Jokera, kojeg simboliziraju „HA! HA! HA!“ grafiti te chattering zubi igračka, najvjerojatnije ćemo vidjeti i njegovog para, Harley Quinn. Nekoliko nabacanih upitnika upućuje na to da će se timu pridružiti zagonetni Riddler, a bulls-eye oznaka naslućuje da stiže i Deadshot. Doduše, budući da je Suicide Squad izašao tek prije dvije godine, a ipak stiže kaos, moguće da ćemo u LEGO obliku vidjeti cijeli ili barem dio istoimenog tima zločinaca.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • dragon.avenger

    24.05.2018 - 07:56

    Odlično. Koliko god da mi je posljednjih nekoliko filmova van SuicideSquada od DCa dobro…Serije, crtani i lego su realno daleko bolji.

  • funky0308

    24.05.2018 - 10:56

    Prva liga..igram Lego igre sa sinom i pregenijalne su bas za to – family coop 🙂 . Bas smo zavrsili Lego Ninjago i sada se cekaju Incrediblesi 🙂

  • Mogvaj

    27.05.2018 - 17:30

    orginal je i dalje najbolji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?