HCL.HR

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Cry ima datum izlaska

Pero Mlinar 22.08.2018.   •   0 komentara


Kralj neuspjeha sa ženama, Larry Laffer, seli se iz 80-ih u 21. stoljeće, a izdavač Assemble Entertainment otkrio je kad će spakirati kofere.

Nakon što se je doznalo da veliki šarmer Richard Ruina dolazi sa novim Super Seducerom u 9. mjesecu dobili smo dobru vijest da će njegov nešto manje uspješan kolega, Larry Laffer stići s novim nastavkom Leisure Suit Larry serijala: Wet Dreams Don’t Dry – 07.11.2018.

Wet Dreams Don’t Dry bit će igra koja će Larryja prebaciti iz 80-ih gdje je otprije obitavao u 21. stoljeće te još dodatno otežati njegove pokušaje da osvoji ljubav svojih snova. U ovom nastavku Larry će se zaljubiti u Faith, sekretaricu velikog tehnološkog magnata, a u skladu s trendovima u pravome životu, da bi je osvojio u pravome životu, najprije će morati osvojiti o digitalnom.

Wet Dreams Don’t Dry bit će svojevrsna parodija društva koje više ne zna komunicirati uživo, pa će se u ovoj point&click avanturi Larry nastojati afirmirati na servisu Timber i pritom izgraditi reputaciju stavljanjem dobrih slika na Instacrap kako bi uopće imao šanse prići lijepoj Faith.

S serijalom Leisure Suit Larry nikad se baš ne zna kak’ će to zgledat – s posljednjih par nastavaka on se baš i nije proslavio, ali nema baš toliko igara koje su usmjerene isključivo odrasloj publici i koje pritom ciljaju na humor koji bi načelno trebao biti relativno pristupačan (khm khm Japan khm). CrazyBunch je proizvođač koji po prvi put radi na ovome serijalu tako da ništa, trebat ćemo očito pričekati da vidimo kako će sve to skupa izgledati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?