HCL.HR

Logitech G733 – bežične slušalice u boji za više individualnosti i stila

sponzorirani članak 11.09.2020.


Učinite svoj gaming setup manje mračnim mjestom uz nove Logitech G733 bežične slušalice koje pršte stilom, ali i impresivnim specifikacijama.

Manje tame, više boje

Pogled na gaming stol ponekad zna otkriti manjak osobnosti ponajprije zahvaljujući činjenici da glavnina računalne periferije, dolazi u pretežito tamnim bojama. No gaming je već dugo dio pop kulture gdje osobni izričaj i personalizirani stil igrača postaju neizostavnim dijelom identiteta gejmera. U Logitechu shvaćaju da je gaming ozbiljan posao, ali na zabavan način.

Stil dolazi u boji

Da je tome tako najbolje potvrđuju nove bežične slušalice Logitech G733 koje u gaming donose svojevrsnu revoluciju, a vaš stol za igranje čini manje mračnim mjestom! Riječ je o iznimno laganim slušalicama (278 g) koje dolaze u nekoliko atraktivnih boja: bijela, crna, plava i lila. No izgled nije jedini adut ovih slušalica – one su namijenjene cjelodnevnom korištenju, a udobnost korištenja jamče i inovativne šarene trake za glavu od tkanine, koje se mogu preokrenuti za drugačiji izgled ili se jednostavno mogu zamijeniti kupovinom novih s drugačijim dizajnom.

Dizajn susreće tehnologiju

Impresivan je podatak da osim vanjskog izgleda slušalice glavninu značajki dijeli sa slušalicama Logitech Pro X Lightspeed. Pune se preko USB-C kabla, a napunjene vam mogu omogućiti do 29 sati igranja. Obzirom na to da dolaze s USB prijemnikom (u istoj boji kao i slušalice), kompatibilne su PC računalima, ali i PS4 konzolom. G733 također podržava DTS X 2.0 virtualni surround zvuk i ima prilagodljive postavke mikrofona unutar Logitechovog softvera G Hub. Putem istog softvera slušalice je moguće dodatno personalizirati izborom RGB osvjetljenja LED panela na bočnima stranama slušalica.

Ove nove bežične slušalice možete kupiti ekskluzivno u Linksu. Samo kliknite ovdje za punu ponudu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?