HCL.HR

LoL Adria Open mjesečno finale by Acer, novi kupovi, ma svega za LoL igrače!

Miroslav Pervan 30.03.2016.   •   0 komentara   •   Esport


U četvrtom mjesecu za igrače League of Legendsa imamo mnogo krasnih aktivnosti – od finala naših LoL by Acer kupova do regionalnih kvalifikacija za SEE Championship u LoL-u gdje se dijeli 3500 eura!

lol-kvalifikacije

Ako igrate League of Legends i pratite naše LoL Adria Open kupove svakog vikenda, četvrti mjesec će vam biti jako zanimljiv. Prije svega, ove subote (02.04.) naši Adria Open kupovi poslužiti će i kao kvalifikacije za sudjelovanje u ESL SEE Championshipu. Dakle, naš 41. po redu LoL Adria Open kup ujedno će biti i 1. kvalifikacijski kup za SEE Championship koji počinje u 14:00 sati, a prijaviti se možete već sada na slijedećem linku.

PRIJAVA: SEEC LoL Season 3 Qualifier #1 – Adria Open #41

Kao i svakog vikenda, prijaviti se mogu svi zainteresirani League of Legends timovi iz Adria regije. Dođite nam pokazati što znate i možda završite na velikom

League of Legends mjesečno finale by Acer

U nedjelju (03.04.) je na rasporedu mjesečno finale Adria Open by Acer turnira za 3. mjesec, koje ćete moći pratiti i na našem live streamu uz svima nam poznatog Sa1nu. U ovom mjesečnom finalu natjecatelji će se boriti za vrijedne nagrade – ukupno pet Acer Predator gaming miševa. Kao i obično, obavijest o početku streama biti će objavljena i putem naše Facebook stranice.

3. sezona ESL SEE Championshipa, struktura i datumi kvalifikacija

U trećoj sezoni ESL SEE Championshipa u League of Legends došlo je do povećanja novčanog nagradnog fonda u odnosu na prošlu sezonu te on sada iznosi čak 3500 eura! Osim povećanja nagradnog fonda treba napomenuti da se velika offline završnica u ovoj sezoni odvija u sklopu East European Comic Cona u Bukureštu, Rumunjskoj.

Zbog aktivnosti u prošlim sezonama, naša Adria regija ima osigurana dva mjesta u grupnoj online fazi za koje se možete boriti u slijedeća dva Adria Open kupa koji su ujedno i početna faza kvalifikacija za ESL SEE Championship. Kao što smo već napisali na početku članka, za prvi SEEC League of Legends kvalifikacijski kup možete se prijaviti ovdje, dok se za drugi kvalifikacijski kup možete prijaviti ovdje.

Budući da su ti LoL Adria Open kupovi dio naše standardne aktivnosti na ESL-u to znači da ćete se u njima boriti i za prolazak u završne kvalifikacije Adria regije za SEE Championship i za naš standardni nagradni fond od 250 eura u Riot Pointsima.

Samo osam najboljih timova iz kvalifikacijskih kupova (po četiri tima iz svakog kvalifikacijskog kupa), osigurat će prolazak u završne kvalifikacije Adria regije za SEE Championship gdje će samo dva najbolja tima osvojiti ulazak u online grupnu fazu.

Grupna faza sastojati će se od četiri grupe s po četiri tima iz kojih će samo dva najbolja tima proći u online playoff gdje će prva tri tima osvojiti prolazak u veliko offline finale u Bukureštu.

Posljednje, četvrto mjesto je osigurano za tim iz Rumunjske kao zemlje domaćina.

Za detaljniji prikaz kako će izgledati cijeli proces, pogledajte tablicu:

Event
Datum
Prolazak
Online?
Prijave?
1. kvalifikacije
02.04.2016. 14:00
TOP 4 u finale Adrije
Online
2. kvalifikacije
09.04.2016. 14:00
TOP 4 u finale Adrije
Online
Finale Adria regije
10.04.2016. 14:00
TOP 2 u grupnu fazu
Online
Ne
IQ #1
16.04.2016. 15:00
TOP 1 u grupnu fazu
Online
Da
IQ #2
17.04.2016. 15:00
TOP 1 u grupnu fazu
Online
Da
Grupna faza i playoff
20.04.-1.5.2016.
TOP 3 u offline finale
Online
Ne
Veliko finale
27.5-29.5.2016.
Offline

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?