HCL.HR

Lords of the Fallen 2 je ponovno u problemima

Zoran Žalac 17.05.2019.   •   3 komentara


Čini se kako bi Lords of the Fallen 2 mogao doživjeti sudbinu Dead Islanda 2 jer je igra oduzeta ekipi koja je na njoj radila godinu dana.

Originalni Lords of the Fallen iz 2014. godine brzo je ostvario financijsku dobit ekipi CI Gamesa pa je nastavak najavljen gotovo instantno. Međutim, pet godina kasnije na taj nastavak još uvijek čekamo. Prošle je godine otkriveno kako je isti otišao u ruke američkog Defiant Studiosa, no sada je igra ponovno na samom početku.

Poljski CI Games i Defiant Studios prekinuli su svoju suradnju. Poljaci kažu da je do prekida došlo zato što je Defiant Studios dostavio rad čija je kvaliteta bila niža od očekivane te da igru nisu uspjeli poboljšati ni nakon tri primljena prigovora. U Defiant Studiosu se ne slažu s tim viđenjem i kažu kako je na igri radio talentirani tim s iskustvom, ekipa koja zna napraviti kvalitetnu igru. No, ugovor je prekinut i tome ništa ne mogu.

Lords of the Fallen 2 stoga se vraća u Poljsku te je upitno kada će biti dovršen. CI Games već radi na jednoj igri, Sniper Ghost Warrior Contractsu, a nemaju dovoljno resursa da paralelno rade na dvije igre.

Komentari (3)

  • NeoGames

    17.05.2019 - 21:23

    Ma dajte ga CDPR-u

    • Tony77

      @NeoGames, 19.05.2019 - 13:50

      Kako bi to dobro bilo jebo ih Cyberpunk ?

  • Tony77

    17.05.2019 - 22:04

    Bit će mi žao ako ovo propadne. Prvi dio je bio odličan ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?