HCL.HR

Legendardni serveri vraćaju Lord of the Rings Online natrag u 2007. godinu

Hrvoje Smoljić 11.11.2018.   •   0 komentara


Lord of the Rings Online odlučio je pokupiti foru od World of Warcrafta te se vratiti na izvornu verziju… i to naplatiti svim nostalgičarima.

Nostalgija ima veliku moć u prodaji igara pa tako zadnjih nekoliko godina svjedočimo povratku brojnih starijih naslova na gaming sisteme trenutne generacije. Ovaj val nostalgije nije zaobišao ni masivne multiplayer igre te će tako nakon World of Warcrafta i Lord of the Rings Online dobiti svoje “legendarne” servere koji će vratiti igru u stanje u kojem je bila, kada je prije 11 godina izašla.

Popularnosti ovog skoka kroz vrijeme svjedoči i činjenica da je prvi server, koji je lansiran prije nekoliko dana, u kratkom roku bio preplavljen igračima te je proizvođač bio primoran otvoriti drugi. Na sreću, igračima je omogućeno da besplatno prebace svoje likove s drugih servera na ovaj ukoliko se žele vratiti u doba prije nego je glavni prsten bio uništen.

Tamo ih također očekuju sve misije, regije i predmeti koji su bili prisutni u igri prilikom njenog izlaska no i dalje mogu računati na sva unaprjeđenja korisničkog sučelja i ispravke bugova, koja su sa sobom donijela kasnija ažuriranja.

Imajte na umu da, iako je Lord of the Rings Online besplatna mrežna multiplayer igra, za skakutanje po legendarnim serverima potrebna vam je VIP supskripcija, a najjefttinija, ona mjesečna, koštat će vas 15 dolara ili nešto manje od 100 kuna.

Pa neka netko kaže da se nostalgija ne može dodatno naplatiti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?