HCL.HR

Machinarium recenzija

Igor Belan 24.10.2009.   •   2 komentara   •   HCL objave


Atmosferični i unikatni indie naslov Machinarium stigao je u ruke HCL recenzenata. Pročitajte što nam donosi ova zanimljiva pnc avantura i pronađite odgovor na drevno pitanje HCL posjetitelja.

“Hoće li biti ogromni roboti u budućnosti? To pitanje vječiti je misterij koji proganja mnoge HCL posjetitelje. Srećom, ovih dana dobili smo naznaku odgovora u obliku nove PC avanture zvane Machinarium, a današnjom recenzijom dotične igre pokušat ćemo razotkriti spomenutu nepoznanicu jednom za sva vremena.” – ovim riječima naš wyzard započinje svoju recenziju igre Machinarium, novoga indiea naslova kojega je bilo pravi užitak odigrati. Ako vam uvod u recenziju, vezan uz to famozno pitanje o ogromnim robotima, nije u potpunosti jasno, kliknite ovdje i pročitajte forumski topic u kojemu je donekle objašnjeno. Za samu recenziju igre Machinarium, kliknite na donji link i ne zaboravite nakon pročitane recenzije ostaviti pokoji komentar i svoju ocjenu igre.

RECENZIJA: Machinarium

Komentari (2)

  • elmedin

    26.10.2009 - 12:54

    veceg ssranja od ovog nisam vidio kaka je ovo igrica?

  • Ementaler

    26.10.2009 - 14:14

    Pa poprilično dobra rekli bismo. Dapače, odlična zabava za avanturiste. Ovo je samo vijest inače, komentari igre nekako više spadaju u samu recenziju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?