HCL.HR

Maleni Bambi zalutao je u Way to the Woods videoigru

Petra Rukav 05.03.2018.   •   1 komentara


Jedva punoljetan Australac, koji je kasne 2015. objavio nekolicinu slika iz vlastite videoigre naziva Way to the Woods, napokon je pokazao najavni trailer za sanjarsku avanturu s jelenima.

Prije više od dvije godine, točnije krajem 2015., šesnaestogodišnji Australac imena Anthony Tan na Redditu je podijelio slike iz svoje videoigre naziva Way to the Woods. Budući da su njegove godine te estetika njegova rada instantno privukle pozornost publike mnogi su optimistično očekivali da će njegova avantura dobiti zasluženu i prijeko potrebnu financijsku podršku.

Srećom, Tan je u proteklih 26 mjeseci uspio ugovoriti posao s izdavačem oko projekta te je napravio veliki korak u pogledu igrive verzije igre. U traileru, kojeg vam prilažemo ispod, upoznat ćete dva jelena kojima ćemo praviti društvo u tajanstvenom svijetu s ogromnim mačkama, vukovima i svjetlećim ribama.

„Morao sam uložiti mnogo vremena da istražim svijet koji sam htio izraziti, vrstu tonova i gameplayja koje sam mogao ispravno dostaviti. Osjećam se kao da sada zapravo mogu stvoriti i isporučiti igru koju sam imao na umu“, poručuje osamnaestogodišnji developer Anthony Tan.

Way to the Woods bit će dostupan za PC i aktualne konzole početkom 2019. godine.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • moordrak

    06.03.2018 - 07:16

    Bajkovito i neobično. Sviđa mi se.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?