HCL.HR

Mana serijal nakon dugo vremena dobit će novu igru – Visions of Mana

Stjepan Fikter 09.12.2023.   •   4 komentara


Nakon više od 15 godina od posljednje igre iz glavnog Mana serijala, najavljen je novi nastavak Visions of Mana koji će nas još jednom odvesti u vibrantni svijet gdje će nas dočekati šaroliki protivnici te evoluirani borbeni sustav.

Za one koji su zaboravili ili jednostavno nisu upoznati, posljednja igra iz glavnog Mana serijala bila je Dawn of Mana koju smo mogli zaigrati 2006. godine na PlayStationu 2. Sad, nakon više od 15 godina stigla je najava za novi naslov – Visions of Mana.

Nova igra upoznat će nas s još jednim vibrantnim svijetom kojeg će nastanjivati šaroliki protivnici među kojima će biti i poznate ekipe, ali u novom ruhu i sasvim očekivano, tu će se naći i potpuno nova radnja.

Nažalost, uz najavu igre nije otkriveno previše detalja osim što je vidljivo kako će to i dalje biti akcijski RPG te se spominju evoluirani gameplay elementi. Fanovi će vjerojatno cijeniti i informaciju kako se vraćaju stari skladatelji koji bi dodatno trebali oživjeti svijet kojeg ćemo istraživati. Više od toga nije otkriveno, no novu avanturu doživjet ćemo u 2024. godini kad će Visions of Mana moći zaigrati na PC, PlayStation te Xbox Series platformama.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • RPGamer

    09.12.2023 - 10:59

    Na početku sam pomislio da je u pitanju remake Sword od Mane, no ipak je nova igra. Sve igre Mana serije su sjajne, stvarno ne znam koju igru bih posebno izdvojio tj. koja mi je najbolja u seriji.

    • Blackbeard

      @RPGamer, 09.12.2023 - 11:14

      Samo se mogu nadovezati na tvom post, baš sam mislio da je Remake od SOM,ali mi je drago što su promijenili ključne elemente i što ću imati priliku opet se vratiti ili taj svijet. Sve su mi dobre,svaka na svoj način,ali mi nekako najviše u sjećanju ostao Secret of Mana sa SNES-a. Valjda što sam ga kao dijete igrao i prešao par puta. 😁✌️

    • RPGamer

      @Blackbeard, 09.12.2023 - 11:26

      Postoji već Remake Secret of Mane, igra je super ali mi se ne sviđa novi vizualni stil. Puno ljepši je original iz SNES-a ( barem meni ). Ali hajde ako si već izdvojio Secret of Manu kao igru koja ti je najdraža, onda ću i ja, a to je Children of Mana. Ako me sjećanje dobro služi, mislim da je jedina igra iz Mana serije sa proceduralno generiranim levelima – a to mi je stvarno plus. Jako su mi zabavni i Random side questovi i gem sustav na jer sam volio eksperimentirati sa raznim gemovima za bolje statistike.

  • Darcoolio

    09.12.2023 - 11:01

    Konačno i oni da evoluiraju vizuelno, sjajan serijal.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?