HCL.HR

Oznaka: JRPG

Avengers: Infinity War bio bi zanimljiva JRPG igra

Zoran Žalac 24.04.2018.

Stigle su nam prve snimke Avengers igre… samo ne one kojima smo se svi nadali. Svejedno, Avengeri bi bili zanimljivi i u formatu starih Final Fantasy igara.

RecenzijaNi no Kuni 2: Revenant Kingdom

Žarko Ćurić 18.04.2018.

Nakon prilično dobro prihvaćenog prvijenca, Ni no Kuni se vraća u nastavku u kojemu preuzimamo ulogu savršenog mladog kralja u kreiranju novog savršenog kraljevstva. Zvuči presavršeno, zar ne?

Dragon Quest XI stiže na zapadna tržišta ove jeseni

Zoran Žalac 29.03.2018.

Japanska RPG igra Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age potvrdila je svoj dolazak na europsko tržište, ali samo u verzijama za pojedine platforme.

Ni no Kuni 2 izlazi ovoga petka i zove nas u lov na zmajeve

Zoran Žalac 19.03.2018.

Nakon višestrukih odgađanja, predivni japanski RPG naslov Ni no Kuni II: Revenant Kingdom konačno je spreman za izlazak kojega je obilježio fascinantnim trailerom.

Upoznajte Evana, posljednju nadu kraljevstva Ni No Kuni II igre

Petra Rukav 09.03.2018.

U novom traileru za Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Bandai Namco nas želi upoznati s protagonistom Evanom, svrgnutim mladim kraljevićem koji se mora vratiti u dvorac kako bi postao istinski vladar i spasio svoje kraljevstvo.

Pogledajte prvih 15 minuta gameplaya iz Ni No Kuni 2

Zoran Žalac 20.02.2018.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom izlazi za mjesec dana, no uvodni dio igre možete pogledati već sada te po njemu prosuditi je li ovaj japanski RPG igra za vaš gamerski apetit.

Gaming kalendar: Vagrant Story (2000.)

Zoran Žalac 10.02.2018.

Na današnji dan, prije točno 18 godina, Square je izbacio jedan od najoriginalnijih, ali i najgologuzijih naslova na originalnom PlayStationu.

RecenzijaLost Sphear

Gregor Stojev 08.02.2018.

“I Am Setsuna” dobiva spiritualnog nasljednika kako bi nam studio Tokyo RPG Factory dokazao da ambiciozni napredak izgleda ipak nije jedna od točaka u njihovom razvoju.

Izašao je Lost Sphear, jRPG naslov stare japanske škole

Zoran Žalac 24.01.2018.

Square Enix je lansirao još jednu igru iz svoje RPG tvornice u Tokiju. U Lost Sphearu istražujemo gdje je nestao jedan čitav grad čiji se stanovnici definitivno nisu odselili u Irsku.

I psi ratuju u gameplay videu iz Valkyria Chronicles 4

Zoran Žalac 29.12.2017.

U japanskom traileru za Valkyria Chronicles 4 vjerojatno ništa nećete razumjeti, ali bez obzira na to, ovo nam je prvi, četverominutni pogled na tu ratnu japansku igru.

Tvorac Persona serijala predstavio je dva nova trailera za bizaran RPG Project Re Fantasy

Petra Rukav 24.12.2017.

Novi duo konceptualnih teaser trailera za Project Re Fantasy, debitantskog projekta jednog razvojnog tima kojeg posjeduje Atlus, ukrašava čudnu sliku nadolazeće videoigre.

Ni no Kuni II hvali se sustavom borbe u novom traileru

Petra Rukav 21.12.2017.

Iako se Ni no Kuni II još uvijek srami u potpunosti predstaviti cijelom svijetu, njegova tri protagonista hrabro su pokazala kakva nas čudovišta čekaju u novim avanturama.

RecenzijaXenoblade Chronicles 2

Zoran Žalac 18.12.2017.

Xenoblade Chronicles 2 je zadnja velika ovogodišnja ekskluziva Nintendo Switch platforme. Je li to šećer na kraju ili se radi o igri koja bi vas mogla šlagirati?

Persona 5 bilježi rekordnu prodaju u serijalu

Petra Rukav 03.12.2017.

Posljednji nastavak Persona serijala očito je zarazniji od svojih prethodnika s obzirom na to da je isti prodan u više kopija od starijih dijelova franšize.

Xenoblade Chronicles 2 pred izlazak pokazao raskoš svoje drame

Zoran Žalac 28.11.2017.

Nintendo Switch idućeg mjeseca dobiva prvi veliki jRPG naslov uz Xenoblade Chronicles 2. Provjerite izgleda li isti dovoljno čedno i jesu li svi začini Japana prisutni u njemu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?