HCL.HR

Oznaka: JRPG

RecenzijaTrials of Mana

Ivan Brekalo prije 5 dana

Nakon 25 godina vratila se kultna JRPG igra koja je ranije bila dostupna samo u Japanu. Je li se čekanje na Trials of Manu isplatilo?

RecenzijaFinal Fantasy 7 Remake

Žarko Ćurić 10.04.2020.

Čuveni RPG klasik Final Fantasy VII stigao je u novom ruhu, a osim bolje grafike donosi novu priču te akcijske elemente prošarane taktikom. No, za koga je točno: novu ekipu ili fanove serijala?

Vagrant Story – šekspirijanski gologuzi

Zoran Žalac 10.02.2020.

Na današnji dan, prije točno dvadeset godina, Square je izbacio jedan od najoriginalnijih, ali i najgologuzijih naslova na originalnom PlayStationu.

RecenzijaOninaki

Pero Mlinar 06.09.2019.

Provjerite kako nam se svidio japanski akcjiski RPG naslov koji se ne libi dotaknuti ozbiljnih tema kao što su smrt, čežnja i gubitak voljenih.

RecenzijaFire Emblem: Three Houses

Ivan Brekalo 07.08.2019.

Fire Emblem Three Houses je fenomenalna igra i veličanstven naslov koji svakako morate odigrati ako posjedujete Switch i ako imate bilo kakve afinitete prema RPG žanru ili bilo kakvim oblicima strateške borbe.

Gdje nam je više ta recenzija za Fire Emblem: Three Houses?

Ivan Brekalo 27.07.2019.

Velika Switch ekskluziva već nam je oduzela brojne sate našeg života, no još uvijek nismo spremni dati joj konačni sud. Ipak, prve dojmove spremni smo podijeliti sa vama.

Akcijski RPG Oninaki izlazi idući mjesec, a već sada možete isprobati demo verziju

Stjepan Fikter 24.07.2019.

Osim što smo dobili priliku zaigrati demo verziju mjesec dana prije izlaska, cijeli napredak moći će se snimiti i prebaciti u punu verziju igre kada bude dostupna.

RecenzijaDragon Quest Builders 2

Ivan Brekalo 20.07.2019.

Premda Minecraft zapravo nema konkurenciju, tematski slični Dragon Quest Builders 2 dostojna mu je alternativa.

RecenzijaOctopath Traveler

Hrvoje Smoljić 29.06.2019.

Je li retro estetika koja igra na osjećaj nostalgije glavni adut Octopath Travelera ili se iza njegovog 16-bitnog šarma krije nešto više?

Skladbe iz svih Final Fantasyja u potpunosti su dostupne na Spotifyju

Pero Mlinar 06.06.2019.

Square Enix je na streaming uslugu Spotify prebacio kompletni soundtrack njihovog najpoznatijeg serijala. Trebat će vam VPN.

Hvaljeni Octopath Traveler stiže i na PC

Pero Mlinar 11.04.2019.

Na stranicama korejskog komiteta za ocjenjivanje igara danas se zatekao i Octopath Traveler koji bi, sudeći po objavljenom, uskoro mogao izaći i za PC.

Ni No Kuni 2 uskoro dobiva drugi veliki DLC sadržaj

Hrvoje Smoljić 26.02.2019.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uskoro će biti osvježen drugim velikim DLC sadržajem koji će igrače odvesti u misteriozni svijet snova napučen bizarnim likovima.

Square Enix radi na novom RPG-u, a možda se radi o mobilnoj igri

Hrvoje Smoljić 20.02.2019.

Square Enix već neko vrijeme radi na novom RPG-u, a sve informacije o istom proizlaze iz misterioznog Twitter računa koji je nakon nekoliko mjeseci neaktivnosti, danas konačno oživio.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?