HCL.HR

Oznaka: JRPG

Skladbe iz svih Final Fantasyja u potpunosti su dostupne na Spotifyju

Pero Mlinar 06.06.2019.

Square Enix je na streaming uslugu Spotify prebacio kompletni soundtrack njihovog najpoznatijeg serijala. Trebat će vam VPN.

Hvaljeni Octopath Traveler stiže i na PC

Pero Mlinar 11.04.2019.

Na stranicama korejskog komiteta za ocjenjivanje igara danas se zatekao i Octopath Traveler koji bi, sudeći po objavljenom, uskoro mogao izaći i za PC.

Ni No Kuni 2 uskoro dobiva drugi veliki DLC sadržaj

Hrvoje Smoljić 26.02.2019.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uskoro će biti osvježen drugim velikim DLC sadržajem koji će igrače odvesti u misteriozni svijet snova napučen bizarnim likovima.

Square Enix radi na novom RPG-u, a možda se radi o mobilnoj igri

Hrvoje Smoljić 20.02.2019.

Square Enix već neko vrijeme radi na novom RPG-u, a sve informacije o istom proizlaze iz misterioznog Twitter računa koji je nakon nekoliko mjeseci neaktivnosti, danas konačno oživio.

RecenzijaKingdom Hearts 3

Gregor Stojev 12.02.2019.

Nakon nekoliko decimalnih izdanja i niza besmislenih riječi, Kingdom Hearts je napokon naučio brojati do prestižnog broja tri. Saznajte znači li to da je došlo vrijeme za proslavu i vatromet.

Vagrant Story – šekspirijanski gologuzi

Zoran Žalac 10.02.2019.

Na današnji dan, prije točno devetnaest godina, Square je izbacio jedan od najoriginalnijih, ali i najgologuzijih naslova na originalnom PlayStationu.

Niti Resident Evil 2 ne može konkurirati novom Kingdom Heartsu u Japanu

Pero Mlinar 30.01.2019.

Među dvama velikim naslovima japanske produkcije, na domaćem terenu Kingdom Hearts 3 je odnio pobjedu u prodajnom uspjehu.

Square Enix je patentirao vizualni stil Octopath Travelera

Ivan Brekalo 23.01.2019.

Neovisno o nastavku Octopath Travelera, Square Enix si želi osigurati da vizualni stil te igre bude karakterističan za njihove naslove.

Pirati su se dočepali Kingdom Heartsa 3 mjesec i pol prije službenog izlaska

Pero Mlinar 15.12.2018.

Još je više od mjesec dana do izlaska Kingdom Heartsa 3, ali neki igrači već su se domogli svojih kopija. Kako i gdje – nitko ne zna.

Izašao je The Last Remnant Remastered, pogledajte tu svilenu kosu

Pero Mlinar 06.12.2018.

Na PlayStation 4 danas je stigla obnovljena varijanta The Last Remnanta. Japanci su pritom dali sve od sebe da pripaze na najbitnije stvari.

Kingdom Hearts 3 napokon se “pozlatio” pa dobio novi trailer

Pero Mlinar 20.11.2018.

Nakon dugih pet godina čekanja napokon je završen rad na Kingdom Heartsu 3. Proslavilo se to u Square Enixu izdavanjem novoga trailera.

Usprkos zatišju, rad na Final Fantasy VII Remakeu navodno teče glatko

Pero Mlinar 16.11.2018.

O remakeu Final Fantasyja 7 u posljednje se vrijeme malo priča radi čega su počela različita nagađanja. Tvorci nas uvjeravaju da rad ide sasvim u redu.

Megamiks Kingdom Heartsa stiže na PlayStation 4

Pero Mlinar 05.10.2018.

Kako bi olakšao upoznavanje s pričom Kingdom Heartsa uoči izlaska trojke, Square Enix je odlučio za PlayStation 4 izdati sveobuhvatnu kompilaciju pod nazivom Kingdom Hearts: The Story So Far.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?