HCL.HR

Mario Kart 9 navodno je u razvoju, ako je vjerovati jednom analitičaru

Zoran Žalac 08.01.2022.   •   2 komentara


Jedan je analitičar otkrio kako je deveti dio Mario Kart serijala trenutno u razvoju te bi trebao doći s novim zapletom.

Mario Kart 8 Deluxe najprodavanija je igra za konzolu Nintendo Switch, premda je stara već sedam godina. Nintendo je u tih sedam godina imao dvije nove Mario Kart igre – Mario Kart Tour za mobilne uređaje, te eksperimentalni Mario Kart Live: Home Circuit s fizičkim autićima. I to im je bilo sasvim dosta da održe brend relevantnim, ali u 2022. bi mogli predstaviti nešto novo.

Tako barem vjeruje analitičar Dr. Serkan Toto koji je za predviđanja GamesIndustry.biza naveo da Nintendo aktivno radi na Mario Kartu 9. Toto navodi da će igra imati novi zaplet, iako nije otkrio o čemu bi se zapravo moglo raditi. To i nije teško za predvidjeti jer je skoro svaki Mario Kart imao neku specifičnu novost. U sedmom dijelu tako su uvedeni glideri, dok je osmi dio uveo utrkivanje po zidovima.

Tko zna, možda nas sada čeka utrkivanje s vozilima na baterije?

Doktor Toto i prošle je godine iznosio svoja predviđanja, te je uglavnom imao točne prognoze, osim što je prognozirao snažniji Switch Pro model koji se na kraju nije dogodio (barem ne u 2021.). Kako navodi da bi Nintendo novi Mario Kart mogao najaviti uskoro, istinu ćemo vjerojatno doznati do druge polovice 2022.

Komentari (2)

  • SonOfZeus

    08.01.2022 - 13:07

    U drugim vjestima: Nakon Zelde: BOTW 2, druga zelda biti će u razvoju.

  • Cheesemassacre

    08.01.2022 - 13:21

    Imam i ja jedan inside leak: novi Super Mario je u razvoju. Imam još jedan koji je super tajni i neočekivan: Nintendo radi na novoj konzoli.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?