HCL.HR

Mario postaje veliki mačor u Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Zoran Žalac 12.01.2021.   •   5 komentara


U novom proširenju za Super Mario 3D World na Switch konzoli Bowser je ljući no ikada, narastao je do gigantskih proporcija i mario mora potražiti novi mačji oblik.

Super Mario 3D World s novom ekspanzijom Bowser’s Fury na Nintendo Switch konzolu dolazi 12. 2. ove godine, otkrili su nam iz Nintenda. Dobili smo također prvi pogled na nove izazove koje Marija čekaju u njegovoj mačkastoj avanturi i čini se da je njegov protivnik Bowser pokupio ideju Gigantamax evolucije od Pokemona.

Bowser se tako pojavljuje u igri veći no ikad, i po svemu sudeći bijesniji no ikad, a Mariov odgovor na to je skok u čarobno zvono u obliku mačje glave koje mu daje moć da se pretvori u velikog žutog mačora i pokaže Bowseru da nije najopakiji tip u kraljevstvu gljiva.

Paralelno s igrom pojavit će se i posebno izdanje Nintendo Switch konzole zvano Mario Red & Blue Edition. Kako sam naziv sugerira, bit će to konzola u Mariovim bojama – crvenoj i plavoj. Koštat će standardnih 300 dolara kao i ostali modeli, no ono po čemu će Red & Blue Edition biti poseban jest to što će biti prvi model s kojim će sama Switch konzola biti drugačije boje.

Do sada smo imali Switch u različitim bojama, ali to se odnosilo na dock i JoyCone – sami Switch uvijek je bio crne boje. Ovoga puta bit će crven.

Komentari (5)

  • LetMeBeFrank

    12.01.2021 - 17:25

    Iskreno, trailer je nadmasio moja ocekivanja. Nisam nikad igrao 3D World, ali svejedno nisam bas planirao uzet igru odmah po izlasku jer nisam ocekivao nista previse od Bowser’s Fury-ja. Ovo mi je promijenilo misljenje jer se ekspanzija cini kao extra kingdom iz Mario Odysseya samo unutar 3D Worlda.

  • Damac JJ

    12.01.2021 - 18:52

    Opa, e ovo ce biti vrhunska igra. 5 GB ciste zabave.Proceed to Pre-order — Yes

  • NeoGames

    12.01.2021 - 20:52

    More like Bowser’s furry

  • Iwanttobeded

    12.01.2021 - 23:20

    Taj trailer je naj badass stvar koju je Nintendo ikada objavio

  • Zoran Žalac

    13.01.2021 - 09:48

    Žarko, ja sam veći ljubitelj mačaka od tebe, tako da zaboravi na recenziju…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?