HCL.HR

Odlični Mario + Rabbids: Sparks of Hope dobio je prvo proširenje i može se isprobati uz demo verziju

Zoran Žalac 02.03.2023.   •   1 komentara


Od danas je dostupno prvo DLC proširenje za Mario + Rabbids: Sparks of Hope, igra je na popustu, a može se isprobati i u demo verziji.

Ako vam je prošlogodišnji Mario + Rabbids: Sparks of Hope otvorio apetit za dinamičnim taktiziranjem, dobra je vijest da je igra upravo dobila nove sadržaje. Vlasnicima Season Passa dostupan je tako Tower of Doooom, prvi DLC u nizu od tri planirana proširenja.

U DLC-u moramo proći deset katova naslovnog tornja madam Bwahstrelle, a svaki sljedeći donosi sve veće izazove. Proširenje također donosi neke nove predmete kojih nije bilo ranije, npr. karte s nasumičnim efektima.

Ako još niste upoznati s Mario + Rabbids: Sparks of Hope, kojega su posjetitelji HCL-a proglasili najboljom strateškom igrom 2022., sad je idealna prilika da provjerite je li to igra za vas. Na Nintendo eShopu tako je dostupna demo verzija. U istoj možete odigrati sam uvod u igru, a i posjetiti većinski dio prvog planeta Beacon Beach.

Ako vam se igra svidi, dobro je znati i da je igra trenutno na popustu te ju možete pronaći po cijeni od 39,99 eura.

Komentari (1)

  • Motor City Bengals

    02.03.2023 - 12:05

    Odlicne tehnikalije, Ubisoft izvukao iz konzole puno vise od samog Nintendo, nesto novo, ali uzalud, dosadno, igrao pet-sest sati u komadu, vise nikad upalio. Prodaja mizerna, u Japanu launch bio mjesecima poslije ostatka svijeta, prodano gotovo nista.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?