HCL.HR

Mega Man Legacy Collection ovog ljeta dolazi na PC i konzole

Stjepan Fikter 09.06.2015.   •   2 komentara


Da nam ljeto prođe u retro stilu, pobrinut će se Capcom s novom Mega Man kolekcijom u kojoj će nas dočekati prvih šest naslova iz serijala uz neke nove modove.

Ove jeseni stiže nam Mighty No.9, poznat i kao spiritualni nasljednik Mega Mana, no već na ljeto moći ćemo se prisjetiti kako je izgledao početak tog serijala. Naime, Capcom je najavio Mega Man Legacy Collection koji će veterane serijala odvesti na još jedno nostalgično putovanje, dok će novi igrači moći vidjeti zašto je Mighty No.9 jedan od iščekivanijih naslova ove godine.

Za oživljavanje kolekcije, zaslužan je Digital Eclipse i njihov Eclipse Engine s kojim će prvih šest igara iz serijala oživjeti u 1080p rezoluciji s 8-bitnom grafikom na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, uz 3DS verziju koja će izaći nešto kasnije. Osim originalnog gameplaya koji će još jednom testirati naše vještine, stiže i Challenge Mode u kojem će se miješati dijelovi iz različitih nastavaka, a uspješne završetke izazova moći će se gledati i dijeliti putem Replay opcije.

Da se igrači mogu natjecati, pobrinut će se Leaderboards, no svi oni koji se prvo budu htjeli pobliže upoznati sa serijalom, to će moći kroz učiniti Museum Mode u kojemu se nalaze skice, konceptualni i službeni crteži u veoma visokim rezolucijama.

Komentari (2)

  • Kinaivan

    09.06.2015 - 21:01

    Uz Super Maria, najbolje NES igre.

  • Artyom

    @drazensi, 10.06.2015 - 13:34

    + Metroid i Battletoads 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?