HCL.HR

Metacriticova igra godine je Batman: Arkham City

Duje Kozomara 14.01.2012.   •   2 komentara


Batman: Arkham City za PS3 je za par decimala bolje ocjenjen nego Skyrim za Xbox 360, što ga čini najbolje ocjenjenom igrom 2011. godine.

Batman: Arkham City je proglašen Metacriticovom igrom 2011. godine. Popularni sakupljač recenzija objavio je kako je hvaljena igra s čovjekom šišmišem za PS3 (Metascore 96) nadmašio Xbox 360 verziju The Elder Scrolls V: Skyrim za samo nekoliko decimala i tako odnio pobjedu. Obje igre našle su se na listi top 10 najbolje ocjenjenih naslova čak dva puta, u različitim verzijama, a Portal 2 se pojavio u čak tri različite verzije. Metacritic ističe kako je 2011. godina imala čak 32 igre s prosječnom ocjenom iznad 90, što je najviše u zadnjih pet godina. U nastavku pročitajte kojih deset naslova je najbolje ocjenjeno prošle godine, a uskoro očekujte i posljednji dio našeg Zlatnog Dabra, gdje i mi proglašavamo najbolju igru godine. Usputno i izvlačimo pobjednike nagradne igre, ne bojte se!

Komentari (2)

  • Maximum

    14.01.2012 - 17:56

    Ijako mi je Batman odlican bio opet dosta sam se bio izigrao sa Arkham Asylum pa mi to krstarenje po gradu nije bilo najzanimiljive.A isto tako nekako ridller chalange nisu bili posebno zanimljivi za resavanje bas jer ih ima 4 puta vise nego pre.

  • ikral

    16.01.2012 - 14:19

    Batman mi je svakako sljedeći na listi, samo dok završim fenomenalni LA Noire.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?