HCL.HR

Metal Gear Doom je upravo ono što naslov sugerira – spoj Metal Geara i Dooma

Zoran Žalac 04.01.2019.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan je modder odlučio dati novu perspektivu originalnom Metal Gearu tako što ga je prebacio u pokretač originalnog Dooma.

Novije igre Metal Gear serijala (Guns of the Patriots, The Phantom Pain) mogle su se igrati i kao pucačine iz prvog lica. Stariji naslovi bili su ograničeni tehnologijom te su ostali u ptičjoj perspektivi. Međutim, zgodan projekt moddera pod nadimkom AutumnAPM prvu će Metal Gear igru prebaciti u 3D i pogled iz prvog lica – uz pomoć iD tech 1 pokretača koji je korišten u originalnom Doomu.

AutumnAPM izbacio je demo verziju tzv. Metal Gear Dooma u kojoj možete vidjeti kako je zamislio Snakeovu avanturu iz prvog lica. Projekt je još uvijek u ranoj fazi razvoja pa ne očekujte potpuno igrivo stanje već samo vizualnu demonstraciju.

Jednom kad stvar bude gotova bit će zanimljivo vidjeti kako će stealth mehanike funkcionirati u pokretaču Dooma, s obzirom da znamo kako je Metal Gear nastao upravo kao odgovor na problem što je akcija bila zahtjevna za hardver s kraja osamdesetih godina.

Komentari (3)

  • ivanic

    04.01.2019 - 21:10

    Ako nečije modove volim to su Doomovi modovi- kreativni, raznoliki i skoro pa neograničenih mogućnosti.

    • krolesi

      @ivanic, 07.01.2019 - 08:05

      Slažem se s tobom. Brutal_Doom_20b_Hell_on_Earth_Starter_Pack mi je nešto što dan danas igram s guštom, a ima hrpetine modova koje još treba i otkriti

  • vile22

    16.01.2019 - 12:27

    trebaju vise modovati ovo je genijalno!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?