HCL.HR

Metal Gear HD Collection stiže za Vitu u lipnju

Duje Kozomara 01.05.2012.   •   4 komentara


Metal Gear Solid HD Collection izaći će i za PS Vitu i to krajem ovog lipnja, a donosi Transfarring sistem, izmjenjeno korisničko sučelje i… Imamo trailer koji otkriva sve. Sve!

Konami je objavio kako će PlayStation Vita verzija Metal Gear Solid HD Collectiona izaći krajem lipnja ove godine. HD kolekcija izašla je u veljači za PS3 te Xbox 360, a u portable verziji donosi Transfarring sistem Kojima Productionsa, koji će omogućiti igračima da dijele podatke između Vite te PS3-a.

Promijeniti će i korisničko sučelje, a neće uključivati PSP naslov Peace Walker, no zato su uključeni: Metal Gear Solid 1, Metal Gear Solid 2 te modificirane verzije igara Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty and Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Bacite oko na trailer koji prikazuje sve što Vita verzija donosi.

Komentari (4)

  • terminator

    01.05.2012 - 15:36

    Lijepo,ali nekako je bolje na velikom ekranu igrati 😀

    • wyzard

      @terminator, 03.05.2012 - 09:58

      je, ali kad treba ubit vrijeme na nekom putovanju nema bolje igre od MGS-a za to. već vidim da će mi trebat nekih godinu dana da završim sve kampanje i dodatne misije 😀

    • terminator

      @terminator, 03.05.2012 - 12:59

      Mgs je najbolja franšiza na svijetu,znam da ga se ne smije uspoređivati sa codom jer su različiti žanrovi ali mgs pojede ono smeče od coda za doručak 🙂

  • terminator

    01.05.2012 - 15:57

    http://www.callofduty.com/
    USKORO TRAILER ZA NOVI CALL OF DUTY!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?