HCL.HR

MGS 5: Ground Zeroes imat će ekskluzivan sadržaj za PlayStation

nebel 13.11.2013.   •   3 komentara


Prolog petog dijela Metal Gear Solid sage neće biti ekskluzivan za PlayStation platformu, ali neće ni zaboraviti platformu koja ga je proslavila pa će verzije za PS konzole dobiti ekskluzivan sadržaj.

Hideo Kojima otkrio je kako će Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes biti naklonjen publici na PlayStation platformama. Naime, premda igra neće biti ekskluzivna za Sonyjeve platforme (a to je prvi takav slučaj otkako je MGS serijala, barem po izlasku igre) imat će neki oblik ekskluzivnog sadržaja u verzijama za PS3 i PS4. Kakav točno – nije nam otkriveno, pa zasad ne znamo znači li to da će sadržaj u pitanju biti nekakva pjesma ili ingame item; ili možda pak neka gameplay dionica ili zasebna mapa.

U vezanim vijestima za MGS V: The Phantom Pain Kojima je također otkrio kako će priča, gledana u sklopu čitavog serijala, vrlo vjerojatno imati neke nelogičnosti i propuste. Primijetili ste tako da Big Boss u igri ostaje bez ruke, što u dosadašnjoj povijesti MGS-a nije bilo navedeno. Detalji slični tome ne brinu Kojimu jer smatra da bi zabava trebala biti iznad svega:

„Najvažnije je napisati nešto što je zanimljivo, nešto što je impresivno i bolje nego što je to bilo ranije. Stoga ponekad u svrhu postizanja boljeg iskustva žrtvujemo neke nedosljednosti u priči. Nadam se da će to fanovi i igrači razumjeti jer priču moramo napraviti kako najbolje znamo čak i uz manje proturječnosti.“ – izjavio je Kojima.

Komentari (3)

  • Emperor Ghaleon

    13.11.2013 - 15:21

    Pogledajmo malo sadašnje konzole i način na koji Konami postupa sa svojim kupcima. Izbace onu katastrofalno lošu Silent Hill kolekciju – PS3 dobije patch, X360 ne (ako vam to išta znači, PS3 verzija ima 2 platine, dok X360 verzija zajedničkih 1000 G). MGS HD za PS3 dobije patch, X360 (barem koliko sam ja upućen) ga nema. Zone of the Enders HD za PS3 dobije patch (velik gotovo 600 MB), X360 verzija ne. I što da kažem? Da sam iznenađen što će PS dobiti ekskluzivan sadržaj? Lagao bih. Mislim, ja ću ionako kupiti PS3 verziju, ali jebote, tako se ne postupa s kupcima. (ili je to neka njihova logika koju ja ne kužim)

  • BerkutOPz

    13.11.2013 - 15:29

    ma poceo je kakat hideo kojima.. svega do ceg im je stalo je zarada .. onako epsku pricu iz prva cetiri djela i onako pre mocan glas davida haytera ( koji je tako savrseno okrakterizirao solid snakea i naked snakea) zamjeniti nelogicnostima , propustima te glasom kiefera sutherlanda (koji cak nije ni posebno poznat, niti posebno karizmatican glumac)..za mene je to smjesno .. od 2. raza osnovne skole (znaci 11 godina), sam zivio s tim serijalom sa svim tim likovima , sad ce to neko doci i zamjeniti ne logicnostima , propustima ?? i ne , ne razmisljam samo ja tako nego svaki pravi fan MGS serijala… jednostavno za mene je to RIP za serijal.. bili su i evolucija i revolucija u gamingu sad su postali mainstream ,dokaz je bio metal gear revengeance, a sada jos i ovo.. zalosno, zam mene je to zalosno, …

  • Madridista1902

    13.11.2013 - 19:15

    pa logično

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?