HCL.HR

Microsoft o oskudnoj ponudi demo verzija Xbox One igara

ToxarE 11.12.2013.   •   0 komentara


Nove konzole za sada nemaju gotovo nikakvu ponudu demo igara, na što Microsoft diže ruke i tvrdi kako je sva odgovornost za to na developerima, odnosno izdavačima.

Ako uz Xbox One konzolu ne kupite neku igru nećete se baš ni naigrati još neko vrijeme. Naime, od ukupno 26 dostupnih igara za platformu njih svega četiri ima besplatne demo verzije (to su FIFA 14, NBA Live 14, Zumba Fitness WP i Zoo Tychoon), uz dodatak još neobjavljenog Kinect Sports Rivalsa i free-to-play naslova Killer Instinct. To je pomalo iznenađujuće malen broj koji je zabrinuo određene korisnike, na što je Microsoft odgovorio sljedeće:

„Na developerima je, i uvijek je bilo, da odluče hoće li napraviti demo verzije za svoje igre. Kako platforma bude išla naprijed tako ćemo vidjeti i više demo verzija za Xbox One igre.“ – izjavio je Microsoftov Larry Hryb na svom blogu.

Naravno, Hryb ima poantu, ali treba znati i da je sam Microsoft pogodovao ovoj situaciji tako što je ukinuo obavezu postavljanja demo verzije za Xbox Live Arcade naslove. Da je dotična ostala na snazi naslovi poput nedavno izdanog Pegglea 2 sada bi se mogli isprobati kroz demo verziju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?