HCL.HR

Mirror’s Edge: Catalyst – pogledajte 20 sekundi gameplaya i pripremite se za još

Igor Belan 03.08.2015.   •   3 komentara


EA nam golica maštu s 20 sekundi gameplaya iz novog Mirror’s Edge naslova i diže prašinu oko otkrivanja novog gameplay trailera kasnije ovog tjedna.

EA je sa stilom najavio pri konkretniji prikaz gameplaya iz novog Mirrors Edge naslova, Mirror’s Edge: Catalyst. Upravo su na svom Twitter profilu objavili kratki teaser u trajanju od 20 sekundi koji prikazuje ništa doli čisti gameplay – samo što se u tom gameplayu gotovo ništa ne događa. Tek pri kraju 20-sekundnog videa (koji se, pohvalno, vrti u 60 sličica po sekundi) vidimo malo freerunning akcije, ali video naprasito završi taman kada postane zanimljivo.

Doduše, bilo bi čudno da su otkrili išta više budući da je taj 20-sekundni gameplay video zapravo tek reklama za onaj duži koji se spremaju premijerno prikazati tijekom svoje pressice ove srijede na Gamescomu. Taj kratki teaser pogledajte ispod, a u komentarima nam javite kako vam se čini.

Komentari (3)

  • bartul_9

    03.08.2015 - 20:10

    Ovome se radujem vise nego icemu(osim mozda Mafiji 3), prvi dio brutalan odigra milion puta, i sad cu opet proc, neopisivo ljep osjecaj trcat gradom, parkourati…Hvala ti Boze.

    • Vekzzy

      @bartul_9, 04.08.2015 - 07:46

      Hehe, moram priznati, imas pravo, igrica je odlicna 😀

  • goldfinger

    04.08.2015 - 12:31

    Čini mi se da su pokazali baš ništa,ali ovo je samo lagano zagrijavanje motora…Prvi dio odličan,a dvojka može samo biti bolja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?