HCL.HR

U mjesecu ljubavi Francuska dobiva promjene u Euro Truck Simulatoru 2

Zoran Žalac 06.02.2020.   •   7 komentara


Kad ne rade na balkanskoj ekspanziji, a ne rade nikada, tvorci Euro Truck Simulatora 2 proljepšavaju francuske gradove.

Euro Truck Simulator 2 tijekom ove godine bit će proširen ekspanzijom koja donosi Španjolsku i Portugal. Ali, prije toga svi postojeći igrači dobit će ažuriranje verzije 1.37 kojim će igra dobiti neka tehnička poboljšanja u segmentu zvuka i grafike. Zajedno s time u planu su i neke izmjene za sadržaj Viva la France ekspanzije.

Besplatno ušminkavanje tako će dobiti gradovi Metz, Reims, Strassbourg i Dijon, s novim zgradama, ažuriranim cestama, novim modelima vegetacije i sl. Ispod možete vidjeti prikaz promjena na jednom primjeru, a više ih imate na službenom blogu SCS Softwarea.

Nije ovo inače prvi put da se u sklopu ažuriranja mijenja izgled nekih gradova i prometnica. Prošle godine je na remontu bila Njemačka, a sigurno je da radovi neće stati na Francuskoj. Euro Truck Simulator 2 star je već više od sedam godina, no još uvijek je jedna od najpopularnijih igara na Steamu. Razvoj iste pak ide polako jer tim paralelno radi i na sadržajima za American Truck Simulator.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • vragec25cro

    06.02.2020 - 20:10

    Bilo bi vrijeme da več jednom stave ex yu 🙂

  • dejo6

    07.02.2020 - 09:14

    Ti konstantni updejti mi kvare modove. Imam kupljenu igru, a moram igrati piratsku da mi se ne updejta.

    • Zoran Žalac

      @dejo6, 07.02.2020 - 10:02

      Možeš i na Steamu isključiti automatsko apdejtanje.

    • Strahinja Radonjic

      @Zoran Žalac, 07.02.2020 - 14:46

      Kako ćeš onda pokrenuti igru? 😀 Steam forsira da uradiš update i to ti je. Jedino rešenje je da se prebaci u offline mode pa da se pokrene igra. Mada to nikada nisam probao.

    • Strahinja Radonjic

      @dejo6, 07.02.2020 - 14:48

      U ETS 2>Properties može da se downgrade-uje na prošlu verziju zar ne? Modove koje ja koristim ne zahvataju ti update-i pa nisam 100% siguran za ovo ali mislim da možeš vratiti verziju unazad. Al’ stvarno smara kad te teleportuje u garažu nakon update-a, dal’ će se naći fix za to već jednom?

  • Sentiel FH-016

    07.02.2020 - 19:54

    ETS i ATS su i ostat ce jedne od najboljih simulacija nekog RL posla!! Dokazuje to koliko ima igraca na serverima svakog dana i svakog sata!!

    • Strahinja Radonjic

      @Sentiel FH-016, 08.02.2020 - 00:32

      Dokazuje to što su se na hiljade mladih ljudi zaposlili kao vozači kamiona zahvaljujući ovoj igri. Zamisli, kad te igra navede da počneš da se u stvarnom životu baviš onime šta ona simulira. To je na mene ostavilo utisak kakav je ovo dragulj od simulacije, to što br. igrača raste to je ništa specijalno, raste zato što je 90% stvari SCS napravio slušajući publiku, publika jedino ne utiče na Map DLC-ove, sve ostalo publika šta forsira i preporučuje to i naprave. Ja ne znam postoji li neki development studio koji toliko sluša publiku. Dok npr. Milestone je totalna suprotnost, da znam gde su im kancelarije RPG-em bi ih uništio, samo sramote MotoGP kao sport.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?