HCL.HR

Moguće je da nas Capcom lagano priprema za preradu igre Resident Evil 3: Nemesis

Zoran Žalac 19.04.2019.   •   4 komentara


Sve je više znakova da bismo mogli dobiti preradu trećeg dijela Resident Evil serijala s famoznim Nemesisom.

Službena stranica Resident Evila na Twitteru ovoga je tjedna sugerirala nešto što bi se moglo protumačiti kao stvaranje napetosti pred najavu nove prerade još jednog Resident Evila. Prije nekoliko dana postavljena je tako slika s Jill Valentine uz pitanje “Osjećate li se ikada kao da vas netko promatra?”. Zatim je uslijedila još jedna slika, ovaj put srušenog zida policijske postaje u Resident Evilu 2, uz opis “Očito netko ili nešto ne razumije koncept vrata…”

Na prvu se može učiniti da dvije objave nisu povezane, ali najveći fanovi Resident Evila znaju da je glavna junakinja Jill Valentine u Resident Evilu 3 stalno bila pod budnim okom Nemesisa koji ju je proganjao i u spomenutoj policijskoj postaji. Kako se radnja Resident Evila 3 u jednom trenutku odvijala prije radnje Resident Evila 2, skroz je moguće da je Nemesis taj koji je napravio nered u policijskoj postaji.

Resident Evil 3 u ovom je trenutku jedina najstarija igra prve generacije RE igara koja nije dobila remake tretman. S obzirom na to da se Resident Evil 2 dobro prodaje, prilično je izgledno da nam slijedi prerada Nemesisa, pitanje je samo – kada? Prema nekim glasinama Capcom od Resident Evila želi napraviti serijal koji će izlaziti na godišnjoj bazi, navodno kombinacijom prerada starih naslova te potpuno novih nastavaka.

U slučaju prerade Resident Evila 3 tvrtka zasigurno ne bi imala mnogo posla jer engine već imaju, mehanike su već postavljene, a dobar dio igre ionako se odvija na lokaciji koja je korištena u Resident Evilu 2.

Komentari (4)

  • ivanic

    19.04.2019 - 21:04

    Pegla se dvica, možda je budemo riješili do sljedećeg Resident Evila ?. Postoje glasine da RE3 neće proizvoditi Capcom Division 1 nego neki drugi studio.

  • Darcoolio

    19.04.2019 - 21:42

    Kasnite 😉
    Još Code Veronica nakon 3 i mirna glava.

  • mili1985

    19.04.2019 - 23:01

    Definitivno je to Nemesis preuređivao sa svojim rocket launcherom.

  • Hellcream

    20.04.2019 - 00:46

    Drazi bi mi bio RE8 s tim da bude u RE1-4 ritmu nego bilo kakvi remake.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?