HCL.HR

Morbius i Ghostbusters: Afterlife odgođeni do 2021. godine

Lovro Maroševac 31.03.2020.   •   1 komentara   •   Filmovi i serije


Pandemija koronavirusa zahvatila je vampire i duhove, što nam je samo potvrdilo sumnje – nitko nije siguran od infekcije. Sonyjevi filmovi odgođeni su do sljedeće godine.

Filmska industrija izrazito je pogođena pandemijom koronavirusa. Kinodvorane su zatvorene, a premijere nadolazećih filmova se odgađaju. Barem je tako bilo samo za one koji bi istu doživjeli u trećem, četvrtom pa i kod nekih u petom mjesecu. Međutim, sada vidimo da ni ljetni hitovi poput Morbiusa i Ghostbusters: Afterlifea nisu pošteđeni.

Morbius, film s Jaredom Letom u glavnoj ulozi, trebao je početi prikazivati se na velikom platnu 31. 7., dok je za Ghostbusters: Afterlife bio predviđen nešto raniji datum – 10. istog mjeseca. Novi datumi ovih filmova su 19. 3., odnosno 5. 3. 2021. godine. Veliki je ovo udarac za Sony, ali i Hollywood. Filmovi koji bi trebali donijeti najveću zaradu obično se prikazuju u ljetnom vremenskom razdoblju, ali sada je upitno hoće li ijedan biti u mogućnosti održati predviđenu premijeru.

Osim odgoda filmova, odgođene su i produkcije mnogih serija. Svima je prioritet vlastito zdravlje i sigurnost gledatelja te glumaca, redatelja i ostalih sudionika. Ipak, postoji i druga strana koja osuđuje odgode jer smatra da se filmovi lako mogu staviti na streaming usluge.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • SanKa

    01.04.2020 - 09:11

    pomaknuto snimanje LOTR serije :'(

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?