HCL.HR

Mortal Kombat X omogućuje kupovinu laganih fatalityja

Duje Kozomara 14.04.2015.   •   9 komentara


S PS Storea i Xbox Marketplacea moguće je preuzeti Mortal Kombat X ‘Easy Fatalities’ DLC, koji omogućava upravo ono što mu naziv kaže.

Možda i najdraži trenutak ljubitelja Mortal Kombat franšize uvijek je bilo izvođenje fatalityja – niza pokreta koje morate izvesti kako biste poraženog protivnika dovršili na posebno brutalan i zabavan način. Dosad ste za odraditi propisni fatality morali zapamtiti kombinaciju tipki potrebnih za izvođenje, no čini se kako to više neće nužno biti slućaj.

Naime, ako ste bezdušni mekušac s nekoliko dolara viška na računu, Mortal Kombat X vam omogućuje da preuzmete “Easy Fatality” DLC, nakon čega ćete popularne poteze moći izvesti pritiskom samo dva gumba. Ako niste shvatili iz tona teksta, nismo oduševljeni idejom, no ono što valja znati jest kako će vam igra zapravo navedenu opciju ionako omogućiti ukoliko se malo potrudite i zaradite dovoljno tokena in-game valute. Također, Easy Fatality DLC trenutno je dostupan samo na PS Storeu i Xbox Marketplaceu, dok ga na Steamu nema. Kako izgledaju ludo zabavni fatalityji glavnih likova Mortal Kombata X, provjerite u priloženom videu.

Komentari (9)

  • FlegmicH

    14.04.2015 - 19:40

    Uh, još najbolje da je i DLC dostupan na PCu, sol na ranu. Igra trenutno uopće ne radi kako sapda večini ljudi.

    Mene osobno više brine pre-order DLC koji je lik Goro. Mislim bezobrazno, pre orderajte igru ili nećete dobiti jednog od najkarakterističnijih likova u MK serijalu. Kao bonus nagradu za pre-order dobiti će te ne funkcionalnu igru jej!

  • Czar

    14.04.2015 - 21:18

    Goro je normalno u igri ako si kupio igru barem 5 minuta prije samog izlaska. Tko nije preorderao moći će ga kuppiti kasnije po zasebnoj cijeni kao Predatora i ostale.
    Problem je što je lansiranje na Steamu Bogu za plakat, ovaj streming kurca ne vrijedi ali dobro to im je novo pa opraštam.
    Evo ja još uvijek skidam zadnja 3-4 gigabajta ali komentare koje čitam na steam mkx podforumu nisam baš optimist da ću moći u ssljedećih 24-48 sati normalno igrati jer neki ni sa kompletnih 40 giga igre još uvijek nemaju pristu cijelom sadržaju.

    • FlegmicH

      @Czar, 15.04.2015 - 13:42

      "Goro je normalno u igri ako si kupio igru barem 5 minuta prije samog izlaska."
      Znaći ako si je pre-oredrao.

  • Czar

    14.04.2015 - 22:24

    Samo da potvrdim sumnje, igra skinuta ali ne radi ništa osim tutoriala i nekakvog trening moda. Izgleda da je to svima na Steamu, a službena poruka je da se radi na otklanjaju kvara tako da definitvno ništa od igre danas.

  • grgoljblaster

    15.04.2015 - 11:24

    U MK9 su vec bili olaksani jer si mogao da drzis block tokom unosa da ne bi pomerio lika. Ovo je vec bezveze, al valjda i to ima publiku. Ne znam, meni je nekako gust da naucim fatality (sem na turnirima kad se igra, tamo samo zavrsi sto pre)

  • departed1983

    15.04.2015 - 12:31

    To samo pokazuje da je vecina gejming populacije danas tupava. A to su zakljucili i developeri i izdavaci. Jer takve gigantske kompanije ne prodaju nista na slijepo i prije nego se ispita trziste. Trziste je ispitano i oficijelno je izasao prvi DLC za glupane i svako ko ga kupi priznao je da je malo zaostao u razvoju.

  • Ovcaodnovca

    15.04.2015 - 13:35

    to sa blokom nezvuči loše, no to sa 2 dugmeta malo blesavo

  • Czar

    15.04.2015 - 15:33

    Nije , to je samo olakšano a može se otključatti i za gold kroz igru.
    Ako to nisi u stanju, a vjerojatno nisu svi, onda onda kupiš otključavanje toga karticom.

  • grgoljblaster

    @snowblind, 16.04.2015 - 07:31

    Yep, dobija se i kroz igranje (pobedama ili kupovinama za gold u Kripti)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?