HCL.HR

Motori se nisu zagrijali, svemirska strategija Falling Frontier dobila odgodu

Stjepan Fikter 25.05.2022.   •   2 komentara


U nizu ovogodišnjih odgoda, pridružila se je i strategija Falling Frontier čiji je datum izlaska pomaknut, ali i dalje spada u ovu godinu.

Svemirsku strategiju Falling Frontier trebali smo zaigrati SOON™. To uskoro nije dobilo točnu definiciju, ali sad barem znamo kako ćemo se morati strpjeti malo duže prije nego počnemo taktizirati u svemirskim dubinama. U prijevodu, igra je odgođena za nekad kasnije tijekom godine, ali hej – barem je 2022. i dalje u planu.

Razlozi zbog kojih je Falling Frontier odgođen spadaju u one očekivane. Testiranje igre treba više vremena kao i ubacivanje svih povratnih informacija kako bi dobili što bolju igru po izlasku. Inače, ovaj naslov bazira se na tri principa – borba, informacije i logistika.

U bitkama će se tako moći pogađati različite brodske sustave, projektili će se moći odbijati od oplatu, a manji i agilniji brodovi imaju mogućnost uništiti veće i sporije. Gledajući logističke elemente, bit će prilike za uništavanje resursa ili blokiranja kolonija, a informacije će pravilno slanje izviđačkih sondi može nam otkriti što nas čeka u crnilu svemira.

Komentari (2)

  • MetalicStar

    26.05.2022 - 10:24

    Majko mila pa prakticki svi dobri su naslovi odgođeni, ove godine doslovce sam kupio samo dying light 2, elden ring i age of empires 4 i kolko vidim to ce mi jedino biti sta sam uzeo za ovu godinu mislim barem sto mene tice

    • MetalicStar

      @MetalicStar, 26.05.2022 - 10:25

      konfiguracija ce da mi izgnjili

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?