HCL.HR

Mount & Blade 2: Bannerlord dobio prve screenshote i concept art

Renato Pedišić 30.09.2013.   •   5 komentara


TaleWorlds Entertainment, kojega znamo po njihovoj popularnoj Mount & Blade franšizi, upravo je svijetu pokazao prve screenshote i concept art iz nadolazećeg Bannerlorda.

Turski gaming studio TaleWorlds Entertainment, čiji je jedini proizvod vrlo popularna Mount & Blade franšiza, upravo je na vidjelo izbacio prvih nekoliko screenshota i concept art iz njihove nadolazeće igre Mount & Blade 2: Bannerlord

Slike prikazuju izgled igre tijekom procesa izrade, no već sad pokazuju određen napredak u odnosu na prijašnje Mount & Blade igre. Napredak bi se trebao očitovati i na polju gameplaya jer bi Mount & Blade 2: Bannerlord trebao pružiti “blisku i osobnu srednjovjekovnu borbu koja će biti veća u obujmu”, “veće, krvavije i izazovnije razine” te “mnogo uzbudljivih novih značajki [koje je zajednica igrača tražila]”.

Spomenute screenshote možete pogledati u našoj screenshot galeriji (ispod izdvajamo samo četiri komada), a concept art klikom ovdje.

Komentari (5)

  • ReflectoR

    30.09.2013 - 20:15

    Stvarno steta sto ovo nije visokobudzetna igra 🙁

    • jastreb

      @ReflectoR, 01.10.2013 - 09:28

      Da, šteta je, ali i ovako je jako zabavna. Jako sam uživao koseći neprijatelje u kasu a i turniri su bili jako zabavni dok mi nisu postali preteški.

    • ReflectoR

      @ReflectoR, 01.10.2013 - 14:02

      Naravno, i ovako je zabavna i jedva cekam da ovo izadje.Uz Warband sam proveo dobar dio zivota.

  • Blade1752

    01.10.2013 - 08:29

    Fotografija dva iz izdvojene..jel to Nicholas Cage?

  • SherlockHolmes

    01.10.2013 - 14:18

    Kao dugogodišnji član te zajednice i modder, vijesti su me obradovale. Mada mi grafika moram reći izgleda nekako malo plastično. Vrijeme će pokazati, vidjet ćemo ali u svakom slučaju nastojat ćemo svi donijeti još puno kvalitetnih modova! Rekli su da će igru učiniti još pristupačnijom, odlične vijesti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?