HCL.HR

Mutatori stigli u Rocket League

Stjepan Fikter 11.11.2015.   •   0 komentara


Da napucavanje lopte s autićima bude još zabavnije i luđe, pobrinut će se šaroliki mutatori poput smanjene gravitacije ili lopte kockastog oblika.

Ovog ljeta, mnogi igrači pokleknuli su pred zabavom koju je pružio Rocket League što nije ništa čudno budući da se radi o uistinu kvalitetnom naslovu. Čak je i nas poprilično oduševio pa smo ga nagradili vrlo visokom ocjenom. Kako nam se bliže zimski dani, igranje unutar ugodno ugrijane sobe bit će mnogima od nas sve češća aktivnost, a u nadi da nas u tim trenucima zadrže uz Rocket League developeri su s novom besplatnom nadogradnjom predstavili mutatore.

Kud je ovako igra zabavna, s novim opcijama postaje još zabavnija i luđa. Napucavanje lopte u areni s niskom gravitacijom zahvaljujući Moonball mutatoru bit će jedno potpuno drugačije iskustvo, a s Pinball mutatorom lopta postaje manja, brža, lakša i još će se više odbijati. Nove opcije mogu se koristiti u Exhibition i Private mečevima, a tu su naravno i druga poboljšanja o kojima možete čitati na službenoj stranici.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?