HCL.HR

Na Twitteru objavljeno kako Driveclub izlazi u travnju, tvit potom izbrisan

Renato Pedišić 04.03.2014.   •   0 komentara


Objava datuma izlaska Drivecluba na Twitteru, a potom brisanje spomenutog tvita nove su zanimljivosti koje nam golicaju maštu kada je u pitanju ta next-gen PS4 timska trkaća igra.

Na Twitter računu Evolution Studiosa objavljen je, a potom i ubrzo izbrisan, datum izlaska njihove PlayStation 4 trkaće ekskluzive Driveclub. No, unatoč promptnom brisanju objave, internet je bio brži te je korisnik PlayStation Nationa nadimka “100mph” objavio screenshot te za Evolution neugodne situacije.

Driveclub twitter leak

Kao što možete vidjeti, datum izlaska Drivecluba određen je na 9. travnja 2014. godine. Moguće je prevesti i prikazani datum u 4. rujan ako ga gledamo kroz američki način pisanja datuma, ali takvo što je malo vjerojatno budući da je Evolution Studios iz Velike Britanije.

Nažalost, službenu potvrdu radi li se ovdje o grešci ili samo o preuranjenim informacijama od strane Evolutiona, još nismo dobili. Dok ne saznamo više nastavite pratiti HCL, a ne bi bilo loše ni da još nekoliko puta tijekom ovoga dana provjerite jesmo li napravili update vijesti s novim informacijama ako se takve pojave.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?