HCL.HR

Nabavite odlični Logitech G403 HERO miš na posebnom popustu samo za HCL ekipu

Igor Belan 13.04.2021.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Opet smo se udružili s Linksom da vam sredimo poseban popust, a na meti je ovaj put Logitech G403 HERO – brutalan gaming miš s jednim od najboljih senzora na svijetu.

Opet smo vam sredili popust! Ekipa iz Linksa odvojila je 25 komada Logitech G403 HERO gaming miša samo za nositelje posebnog HCL kôda koji možete naći samo u ovom članku, a s kojim možete ostvariti popust od 37% na njihovom webshopu.

Za Logitech G403 HERO vjerojatno ste već čuli ako poznajete tržište finih gaming miševa, ali za slučaj da niste – evo TLDR-a:

  • Ima Logitechov HERO 16 senzor nove generacije s 1:1 praćenjem, bez umjetnog zaglađivanja, ubrzavanja i filtriranja
  • Svijetli u svim bojama koje poželite uz Lightsync RGB tehnologiju
  • Oblikovan je klasično da fino sjeda pod ruku, ima gumena pojačanja i podesivu težinu (10 g)
  • G403 također sadrži napredni mehanički sustav zatezanja tipki, kako bi primarne lijeva i desna tipka bile spremne za klikanje s manje sile

Tu je i video da ga vidite pobliže:

Kako do popusta?

Nema nekih komplikacija, nema kvake. Samo trebate kliknuti ovdje da dođete do stranice za ovaj miš na Links webshopu, dodati ga u košaricu i zatim unutar košarice unijeti poseban promo kôd odobren od strane našeg dabra Đuke: dabarvolilogitech.

Kad sve to napravite cijena će vam pasti na 379 kn.

Samo imajte na umu da ovakve HCL akcije na traju zauvijek. Ova vam traje od danas pa sve do nedjelje 18.04. ili do isteka zaliha (samo 25 komada). I naravno, želimo da što više različitih čitatelja HCL-a može iskoristiti akciju pa je postavljeno ograničenje da jedan kupac može našim kôdom kupiti samo jedan proizvod.

Komentari (1)

  • P3T4R

    14.04.2021 - 01:04

    neznam kako hero verzija stoji i ima li poboljsane nozice ali na obicnom su mi se potrosile nozice misa unutar godine i nesto sitno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?