HCL.HR

Nagrađivani Her Story krajem godine dobiva nasljednika

Pero Mlinar 29.03.2019.   •   2 komentara


Her Story je prije nekoliko godina svojom inovativnošću oduševio veliki broj igrača i kritičara. Sad se radi na svojevrsnom nastavku.

2015. godine Sam Barlow stvorio je naslov koji je svojom prezentacijom podosta skrenuo od uobičajenog, ali je pritom bio intuitivan, dinamičan, i prvenstveno zanimljiv. Priča se u Her Story tako odmatala isključivo na zaslonu računala te je na igraču bilo da pretraživanjem i gledanjem pohranjenih videozapisa rekonstruira zločin, pronađe motive, utvrdi krivce. Igra je za svoj originalni pothvat pritom prikupila brojne nagrade i pohvale. Usputno rečeno, prošle godine dobili smo i jedan strukturalno vrlo sličan film, Searching, isto prilično dobar.

Krajem ove godine, trebali bismo pak dobiti nastavak na Her Story, igru Telling Lies. Stilistički, na temelju viđenog, ona se doima podosta sličnom prethodniku. U njoj će se tako pratiti ispresijecane priče četvero ljudi, zabilježene na ukradenom hard disku. To vam je kao neka kombinacija Her Storya i Iñárrita, valjda.

Većim ambicijama nastavka po pitanju opsega, pridružit će se i znatno razvikanija glumačka ekipa. U stvaranju Telling Lies sudjelovat će tako samo popularniji glumci – Logan Marshall-Green (Prometheus), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse), Kerry Bishe (Halt and Catch Fire) i Angela Sarafyan (Westworld).

Konkretni datum izlaska još uvijek nije određen. Zna se da će igra biti dostupna na računalima i mobilnim platformama.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • delko

    29.03.2019 - 16:49

    Odlicna igra je bio Her Story, inovativna i zanimljiva 🙂 Valjda nastavak nece razocarati 🙂

  • Zoran Žalac

    30.03.2019 - 09:07

    Angela Sarafyan mi je zagonetka. I ružna i prelijepa u isto vrijeme. Kako to?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?