HCL.HR

Idućeg tjedna bit će najavljen mobilni Warcraft

Zoran Žalac 29.04.2022.   •   2 komentara


Iz Blizzarda su najavili kako će sljedećeg tjedna otkriti novu mobilnu igru iz svog serijala Warcraft. Još uvijek nije jasno kojeg će žanra ta igra biti.

Diablo na mobitele stiže u šestom mjesecu, a sljedećeg tjedna vidjet ćemo kako će izgledati novi mobilni naslov iz franšize Warcraft. Premijerno otkrivanje igre zakazano je za utorak, 3. 5., u 19 sati po našem vremenu.

Još uvijek nije poznato kojeg će žanra biti mobilni Warcraft. Šuškalo se ranije da će to biti igra po uzoru na Pokemon GO, koja će nas motivirati na izlazak van da bismo ju igrali. No, Blizzard ima više mobilnih projekata u razvoju pa za sada ne možemo sa sigurnošću reći koji će od njih u utorak biti najavljen.

Jedini “trag” koji imamo u najavi jest logotip na kojemu se nalaze zupčanik i munja. Osobno nisam neki fan Warcrafta pa ne znam što bi to moglo značiti. No, doznat ćemo uskoro – već idućeg tjedna.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    29.04.2022 - 16:17

    Oni će izbacit sve osim warcraft 4 🙄

    • majstorodzanat

      @Apocalypse4987, 29.04.2022 - 21:51

      Warcraft 4 se nece dogodit. Oprosti se s tom idejom. WoW je tu i nastavio je pricu daleko poslije Warcrafta 3. Bilo bi super i ne bi se zalio ali nece se dogodit

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?