HCL.HR

Najavljen crossover Resija 6 i Left 4 Deada 2

Renato Pedišić 18.03.2013.   •   2 komentara


Likovi i neprijatelji iz Left 4 Deada 2 dolaze u PC verziju Resident Evila 6, i obrnuto, kroz posebni mod imena The Mercenaries: No Mercy.

Capcom očito ne bi bio Capcom da svako malo ne najavi nekakav crossover neke svoje igre. To se nedavno dogodilo i s Resident Evilom 6 koji će se ukrstiti s Valveovim Left 4 Deadom 2. Takav crossover ostvariti će se kroz posebni mod imena The Mercenaries: No Mercy koji u PC verziju Resident Evila 6 dolazi 5. travnja, dva tjedna nakon izlaska igre za osobna računala.

U The Mercenaries: No Mercy modu igračima će na odabir biti dostupan jedan od četiri protagonista Left 4 Deada 2: Coach, Nick, Ellis ili Rochelle. Svaki će od likova imati sebi svojstveno oružje i opremu, a mod u igru donosi i dva klasična L4D2 neprijatelja – Witch i Mini Tank, dostupne i pri igranju s likovima iz Resident Evil serijala.

No ovaj crossover projekt zamišljen je da funkcionira u oba smjera, tako će i igrači Left 4 Deada 2 moći iskusiti borbu s Resident Evil 6 neprijateljima – Lepotitsom, Napadom i Ogromanom.

Chet Faliszek iz Valvea je u sklopu najave ovog crossover projekta izjavio sljedeće: “Veliki smo ljubitelji Resident Evila pa smo se odmah bacili na posao kad smo dobili priliku za izravnu suradnju s Capcomom na kombinaciji L4D2 i RE6.”, a njegovu je izjavu nadopunio Yoshiaki Hirabayashi, producent Resident Evila 6, u sljedećem intervjuu:

Veselite li se miješanju ovih dvaju franšiza?

Komentari (2)

  • adycro

    18.03.2013 - 11:17

    Neka oni mixaju sto ih volja..ali neka ti nastavci i budu kvalitetni. Ovo je nacin da se privuce vise igraca, ali opet stoji cinjenica da je RE opcenito otisao u silazne vode i da mu je zadnji nastavak izrazito nekvalitetan.

  • Minimoy33

    18.03.2013 - 21:23

    Ja se tu najviše veselim novom updateu za Left 4 dead 2. Jos kad bi uz te likove i ubacili jos kakvu Campaing mapu bilo bi savršeno! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?