HCL.HR

Najavljen Dragon’s Dogma Online

Zoran Žalac 28.01.2015.   •   2 komentara


Japanski magazin Famitsu otkrio je kako Capcom za ovu godinu priprema F2P MMO Dragon’s Dogma Online za PC i PlayStation platforme.

Capcom će u 2015. i 2016. godini biti oličenje japanske marljivosti, odlučeno je u toj tvrtki. Naime, osim novih izdanaka Street Fighter i Resident Evil serijala, te sasvim novih IP-jeva poput Deep Down, Capcom priprema još nešto – MMO naslov Dragon’s Dogma Online. Otkriveno je to u novom broju magazina Famitsu, iz kojega doznajemo kako će igra biti free-to-play naslov za PC, PlayStation 3 i PlayStation 4 te da će izaći kasnije ove godine.

Dragon’s Dogma Online opisan je kao klasična DD igra u online okružju. Igrači će se grupirati u ekipe po četvero i zatim se boriti s ogromnim neprijateljima. Grupe će se formirati u gradovima koji će služiti kao lobbyji za stotinu igrača. Potvrđeno je kako će postojati quick-match opcija za brzo formiranje grupa. Igra će se najvećim dijelom financirati od mikrotransakcija za predmete, a sadržavat će priču i likove koji nisu vezani za prijašnje igre iz serijala.

Komentari (2)

  • adycro

    28.01.2015 - 14:31

    Jedna veoma ugodna vijest ^^ Iako bih volio vise da je buy and play verzija nego FTP odnosno PTP jer uvjek te free takozvane igre skuplje dodju ako hoces normal play uz isti takav lvl up nego kad jednom kupis igru i miran si. Svejedno Capcom Thumbs Up 🙂 Iznenadjuju u zadnje vrijeme 😀

  • vojnovic4

    28.01.2015 - 18:01

    Jako razocaran sta nije punokrvni nastavak.
    Ali igrat ce se i ovo osim ako moje potrebe nepopuni deep down koji ce ja se nadan izac prije ovoga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?