HCL.HR

Najavljen je Train Sim World 3, brzi vlak stiže na peron za manje od mjesec dana

Zoran Žalac 09.08.2022.   •   1 komentara


Novo izdanje serijala Train Sim World donosi nove vlakove, ekstremne vremenske uvjete, najdužu rutu Kassel – Wurzburg te novi centar za treniranje.

Train Sim World – onaj serijal s tisuću ekspanzija – uskoro dobiva svoj treći dio. Povratak realističnih vlakova zakazan je za 6. 9. ove godine u izdanjima za PC, PlayStation te Xbox platforme.

Kao što možete primijetiti na samim slikama, glavna novost ovog dijela bit će ekstremni meteorološki uvjeti koji će utjecati na težinu upravljanja vlakovima. Igra će dobiti najdužu rutu u povijesti serijala, od Kassela do Wurzburga, po kojoj će se moći voziti i do 280 kilometara na sat. U Americi ćemo pak voziti zvijer BNSF ES44C4, lokomotivu s 4400 konjskih snaga. Nove ćemo lokomotive naučiti voziti u centru za treniranje, koji će biti od pomoći novim igračima.

Dobra je vijest da se svi sadržaji koje igrač posjeduje u Train Sim Worldu 2 prenose u sljedeću igru. Train Sim World 3 bit će dostupan u više verzija i s više Starter Packova. Teško se tu laicima malo snaći što će biti dostupno uz što, no znamo da će standardno izdanje igre biti dostupno od prvog dana preko pretplate na Game Pass.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • ukek

    10.08.2022 - 06:30

    DLC Sim World 3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?