HCL.HR

Najavljen NASCAR ’14

ToxarE 22.10.2013.   •   3 komentara


Novo izdanje NASCAR-a izlazi početkom godine, ima novog izdavača i vrlo vjerojatno neće biti jedina igra koja će u narednom razdoblju predočiti ovaj automobilistički sport.

Nakon ne baš sretnih godina pod Activision, NASCAR je došao u ruke nove izdavačke kuće. Naime, prava za licencirane igre tog automobilističkog sporta sada drži Deep Silver koji je danas ujedno najavio novo izdanje. NASCAR ’14 razvija tim Eutechnyx (zaslužan za zadnje dvije igre u serijalu), a igra izlazi za X360 te PS3 konzole početkom 2014. godine po cijeni od 50$.

Novo izdanje obećava sadržajan karijerni mod u kojemu će igrači graditi vozila, pregovarati sa sponzorima, investirati u istraživanje i razvoj, te naravno – voziti svoj tim do pobjede. Izdvaja se još i NASCAR Highlights mod koji će pratiti situaciju u stvarnom natjecanju te primjenjivati određene segmente poput vremenske prognoze i uvjeta na stazi u samu igru. Svi timovi i staze u NASCAR-u bit će licencirani za igru, a službenu sezonu moguće će biti igrati i u mrežnom multiplayeru.

Inače, po riječima Deep Silvera može se naslutiti da NASCAR ’14 neće biti jedina Nascar igra koju ćemo vidjeti u narednom razdoblju jer je kompaniji u interesu dugoročni odnos s fanovima i franšizom.

Komentari (3)

  • Maximum

    22.10.2013 - 16:09

    Simulacija skretanja u levo.

  • tomislavc

    23.10.2013 - 11:08

    vi ni neznate koliko je to tesko, osobno za gledat mi nije gust, ali igrao sam par simulacija i znam o tome, pa oni 90% utrke voze oko 300km/h…….treba imat muda za to, jos njih oko 20ak

  • Vailent

    23.10.2013 - 13:59

    jest da se voziš u krug i 300 kmh al je igra zabavna,meni je bilo zanimljivo u pogrešnom smijeru pa se zapucam u njih, to mi je ono gušt bio 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?