HCL.HR

Najavljen Scribblenauts Unmasked: A DC Adventure

ToxarE 15.05.2013.   •   0 komentara


Simpatični Scribblenauts uskoro će se spojiti snage s junacima i antagonistima DC-jevog univerzuma te im pridružiti razne pridjeve. Jeste li spremni za zombi Batmana?

S obzirom da se Scribblenauts serijal nalazi pod izdavačkom kućom Warner Bros. Interactive, a ista posjeduje prava na DC Comics franšize, suradnja između tih dvaju, naoko nespojivih tema, bila je neizbježna. Stoga je nastao Scribblenauts Unmasked: A DC Adventure – spin-off Scribblenautsa u kojima ćemo prizivati junake i antagoniste iz DC-jevog svijeta. I to sve njih. Developer 5th Cell nas, naime, uvjerava kako nijedan nije izostavljen. Ima ih čak oko dvije tisuće. Pa se vi sjetite svih njih.

Štoviše, svi ti likovi u Scribblenautsu će dobiti dosad neviđena nova izdanja kada im pridružimo pridjeve po želji. Dakle – računajte tu na zombi Batmana i slične bedastoće. A ako su vam klasični DC likovi dosadni, možete stvoriti vlastitog – hibridnog, u tzv. Hero Editoru. Osim DC-jevih likova, u igri ćemo vidjeti i poznate lokacije na kojima oni obitavaju (batcave, planet Oa itd.).

Scribblenauts Unmasked najavljen je za PC, Wii U i 3DS, a izlazak igre planiran je za jesen ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?