HCL.HR

Najavljen Sid Meier’s Starships za osobna računala i iPad

Stjepan Fikter 19.01.2015.   •   4 komentara


Već ovoga proljeća moći ćemo širiti svoj utjecaj i osvajati svemirska prostranstva u Starshipsu, novome strateškom naslovu Sid Meier’sa.

Pomalo neočekivano i 2K-ja stiže najava novog Sid Meier’s naslova. Budući da će igra biti smještena u isti univerzum kao i posljednja Civilizacija, nije osobito čudno što ćemo u igri Sid Meier’s Starships istraživati svemirska prostranstva i to već ovog proljeća na PC-ju, Macu i iPadu.

Kao i u prijašnjim Meierovim naslovima, opet nas očekuje istraživanje, ali ovoga puta galaksije i širenje utjecaja, razvoj futurističke tehnologije te gradnja prilagodljivih svemirskih brodova koji će svoje prednosti i mane demonstrirati u dinamički generiranim taktičkim borbenim misijama. Osim toga, svaka nova kampanja imat će posebnu galaktičku stratešku mapu što bi trebalo omogućiti veći replay value.

Budući da igra dijeli univerzum sa Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, postojat će i mogućnost međusobnog povezivanja što bi po riječima developera trebalo unaprijediti i proširiti dubinu oba igraća iskustva. Što to točno znači, nije još otkriveno pa se moramo strpjeti za više detalja. Do tada, pogledajte trailer s kojim je najavljen Starships.

Komentari (4)

  • prc12

    19.01.2015 - 19:46

    Da mi je bar vidjeti gameplay…

    • Apocalypse4987

      @prc12, 19.01.2015 - 19:48

      pretpostavljam da će bit nešto tipa galactic civilizations

    • IaMarmageddoN

      @prc12, 20.01.2015 - 10:11

      nadam se!

  • buby8992

    20.01.2015 - 00:34

    Neznam, nekako sam zabrinut. Najavili su igru tek par mjeseci nakon launcha Beyond Eartha i osim toga radi se i za pametne tefone. Nadam se da se varam te da će igra biti odlična nakon razočaravajučeg Beyond Eartha.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?