HCL.HR

Najavljen je Smuggler Simulator, 2023. kreće šverc-komerc

Zoran Žalac 28.01.2021.   •   2 komentara


Dolazi nam još jedan suludi simulator riskantnog života – švercer simulator zvan Smuggler Simulator.

Pandemija nas je sve stisnula, ali vjerujem da je posebno teško švercerima. Uz to se još i Brexit dogodio. Ako ovakva situacija potraje još dvije godine, šverceri će svoj život morati živjeti kroz upravo najavljenu igru Smuggler Simulator.

Igra nam dolazi iz Poljske, odakle će drugdje, a u razvoju je za… sve (PC, PS4, PS5, XSX/S, XBO, Switch). Developer 3T Games kaže da će u njoj biti kreativnog pristupa spektakularnom ili manje spektakularnom švercanju razne robe preko granice. Što je primjer spektakularnog, pitate se? Evo recimo, možete izgraditi katapult, sjesti na njega pa se prebaciti preko granice. Nema garancije da će to proći, ali hej – moći će se.

Smuggler Simulator bit će isključivo single-player igra s otvorenim svijetom i “velikom dozom humora”. Ako vas izgledom podsjeća na igre tvrtke PlayWay, nije to slučajno. Iako je izdavač ovoga Ultimate Games S.A., rekao bih da su to neki kumovi PlayWaya s obzirom da su im distribuirali igre poput House Flippera za Switch i Car Mechanic Simulatora za Xbox. Samim time, postoji mali postotak šanse da ova igra zapravo ne postoji i da mi postojimo samo kao kod u nekoj matrici – ali hej, 2023. je još daleko – zašto bismo se sada opterećivali takvim razmišljanjima?

Komentari (2)

  • SilverMelior

    28.01.2021 - 10:57

    Djeluje stvarno zanimljivo

  • Bronson

    28.01.2021 - 19:22

    Developeri culi za Igorove videe pa masovno prave ove simulatore, nema drugog objasnjenja..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?