HCL.HR

Najavljen Stellaris, svemirski grand strategy od Paradoxa

Stjepan Fikter 07.08.2015.   •   1 komentara


Dosta je prošlosti, vrijeme je za budućnost pomislili su u kreatori Crusader Kingsa 2 i zaputili se u svemir s još jednim grand strategy naslovom.

Kada je riječ o grand strategy žanru, najpoznatiji predstavnici su radnjom uvijek bili smješteni u prošlost. Sve do sada. Paradox i njihov interni studio što nam je ukrao sate i sate s Crusader Kings 2 i Europa Universalis IV spremaju Stellaris – novi projekt za kojeg kažu da će nam omogućiti istraživanje velikih galaksija koje skrivaju različita čuda i čudesa.

Ovim potezom, Paradox Development Studio po prvi puta odlazi u daleku budućnost gdje će nam predstaviti svoju viziju svemira nastanjenog različitim rasama. Istraživanje proceduralno generiranih galaksija, sklapanje saveza, različite tehnologije i dizajniranje brodova samo su neki od elemenata koji će nas dočekati.

Vođa projekta je Henrik Fåhraeus, glavni dizajner Crusader Kingsa 2, a iz Paradoxa poručuju kako je ovo “najljepša stvar koju je napravio”.

Više informacija o igri osim na službenoj stranici, možete pročitati i na Rock Paper Shotgunu koji su imali prilike vidjeti igru u detalje.

Komentari (1)

  • rednicco

    07.08.2015 - 19:38

    Najavili i Hearts of iron 4 koji izgleda odlično, jednostavno nema im konkurencije u žandru gran strategije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?