HCL.HR

Najavljen Transformers: Rise of the Dark Spark

ToxarE 18.02.2014.   •   1 komentara


Ovih dana svi smo zaokupljeni nekim drugim ogromnim robotima, no nismo ignorirali najavu novih Transformersa koji će ovoga puta spojiti prijašnje igre i novi film.

U pomalo nespretnom terminu kada su svi pogledi uprti u Electronic Artsove ogromne robote, Activision je najavio sljedeće izdanje Transformers serijala. Transformers: Rise of the Dark Spark stiže ovoga ljeta za sve relevantne platforme, uključujući čak i Wii U, što i nije tako čudno jer je riječ o licenciranoj igri koja će pratiti nadolazeći film Transformers: Age of Extinction.

Zapravo, Rise of the Dark Spark poslužit će kako bi spojio priče prijašnjih „Cybertron“ igara razvojnog tima High Moon Studios, s radnjom novog filma. To nam ne zvuči baš ohrabrujuće ni obećavajuće jer su Cybertron igre bile dobre upravo zato što se nisu petljale s filmovima, a kad imamo igru koja je povezana s filmom dobro znamo kako to obično završi. Uostalom, na Rise of the Dark Spark igri ne radi spomenuti High Moon Studios već razvojni tim Edge of Reality, zaslužan za nedavni Loadout. No, kako god bilo – rezultat ćemo vidjeti kada u kina krenu novi Transformersi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?