HCL.HR

Najavljen Valentino Rossi The Game, udaranje suparnika još nije potvrđeno kao opcija

Zoran Žalac 28.11.2015.   •   0 komentara


Tvorci donedavnih WRC naslova bacili su se na novi projekt koji broji nešto manje kotača. Riječ je o MotoGP-u kojega će prezentirati iz viđenja deveterostrukog svjetskog prvaka Valentina Rossija.

MotoGP je upravo završio sa svojom napetom sezonom, ali planovi za iduću već su u tijeku. Jedan od tih planova je i nova licencirana igra tog sporta, ali ovoga puta ne kao službeni naslov već kao osobni naslov deveterostrukog svjetskog prvaka Valentina Rossija. Valentino Rossi The Game bit će igra razvojnog tima Milestone, poznatog po koliko-toliko osrednjim WRC igrama, a sprema se za šesti mjesec iduće godine na PC, PS4 te XBO platformama.

Igra će donijeti pristup MotoGP sezoni 2016., no kako je ipak orijentirana na Rossija tako će otići i korak dalje od toga. Igrači će imati prilike sudjelovati i u Moto3 te Moto 2 natjecanjima kroz utkre u kojima je Rossi pobjeđivao tijekom svoje karijere, ali i dodatnim sadržajima poput posjeta Rossijevom ranču, vožnje rally evenata i Flat Track utrka koji su hobiji ovog sportaša.

Sam Rossi aktivno će sudjelovati u izradi igre i cilj mu je da njom prikaže i svoju osobnost. Nekako sumnjamo da to uključuje opciju udaranja protivnika nogom za vrijeme utrke, s obzirom da će biti riječ o licenciranom MotoGP proizvodu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?