HCL.HR

Najavljen Zombies Monsters Robots

ToxarE 22.03.2014.   •   1 komentara


Pogodite kakvu će prijetnju čovječanstvo dobiti kada se otvore interdimenzijski portali širom svijeta. Stvarno, probajte pogoditi.

Kineska podružnica Epic Gamesa, studio pod nazivom Yingpei Games, najavio je novu igru pod nazivom Zombies Monsters Robots. Riječ je o free-to-play shooteru iz prvog lica za PC platformu, u kojemu će se igrači kooperativno morati rješavati hrpe neprijatelja u različitim arenama. Neprijatelje, naravno, možete prepoznati u ne baš toliko domišljatom naslovu igre, a premisa je ta da su zombiji, čudovišta i roboti nahrlili na zemlju kroz neke interdimenzionalne portale. Više od toga ne trebate znati, cilj vam je odmah poznat.

Igra će donijeti nekoliko različitih modova, od jednosatnih kampanja za dvoje ili više igrača, do survival modova u kojima će moći surađivati do osmero igrača i koji će završavati sa uzbudljivim bitkama protiv bossova. Tu su još i kompetitivni modovi u kojima će se sukobljavati 16 igrača kroz različite varijacije tipa ljudi protiv zombija i slično.

Zombies Monsters Robots bit će dostupan za javni alpha test na Steamu tijekom travnja, u tzv. Early Access krenut će od svibnja, a izlazak konačne verzije očekuje se tijekom ljeta ove godine. Naravno, kažemo konačna verzija u smislu dovršenosti igre jer je već najavljeno kako će se po izlasku ista periodički nadopunjavati novim sadržajima od kojih je prvi DLC s dinosaurima prvi u planu.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?