HCL.HR

Najavljena je iduća igra tvoraca Hyper Light Driftera

Filip Zorić 15.03.2019.   •   2 komentara


Studio Heart Machine je prije nekoliko godina izbacio fantastični Hyper Light Drifter, a sada su nam predstavili trailer za svoj novi naslov.

2016. igre smo zaigrali Hyper Light Drifter, izometričnu akcijsku igru koja je kombinirala elemente Dark Soulsa i The Legend of Zelde. Izgleda da je to bio tek početak za razvojni tim Heart Machine, koji nam je sad ubrzao ritam srca najavom njihove nove igre.

Naime, stigao nam je trailer za Solar Ash Kingdom, novi naslov tvoraca Hyper Light Driftera. Zasad nije otkriveno o mnogo detalja o igri, ali poznato nam je kako ovdje nije riječ o nastavku Hyper Light Driftera. Axl Preston, član Heart Machine tima, kaže kako će se Solar Ash Kingdom razlikovati od njihovog posljednjeg naslova zahvaljujući novoj tehnologiji i ključnim inovacijama.

Izdavač Solar Ash Kingdoma će biti Annapurna Interactive, a zasada znamo da će se igra pojaviti na PC-u, točnije na Epic Game Store. Logotipu Steama nema ni traga u traileru, što možda znači da je ekipa Epic Gamesa uspjela staviti još jedan indie naslov u svoj džep.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Mixa

    15.03.2019 - 17:59

    Hyper Light Drifter je bio zaista fantastican, a od ove igre ne ocekujem nista manje. Svidja mi se sto ce biti u 3D-u i stil je bas zanimljiv. Ocekujem da bude slicna akcija kao i u HLD-u.

    • Filip Zorić

      @Mixa, 15.03.2019 - 18:03

      Svidio se i meni HLD, jedino što sam se znao pogubiti u svijetu. Vidim ti profilnu, pa moram spomenuti da mi je Shovel Knight među omiljenim indie igrama 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?