HCL.HR

Najavljena je avantura preživljavanja u šumi – Among the Trolls

Zoran Žalac 17.05.2022.   •   2 komentara


Developer Forbidden Studios predstavio je svoju akcijsku avanturu s elementima preživljavanja – Among the Trolls – u kojoj ćemo pobjeći od modernog života u mističnu finsku šumu.

Nekako imam dojam da se igre u survival žanru dijele u samo dvije skupine: one koje se odvijaju u šumskom okruženju i druge koje su smještene na strani planet. Prvoj će skupini pripadati novi naslov Among the Trolls, koji će nas odvesti u finsku šumu punu magije. Bit će to akcijska avantura iz perspektive prvog lica, s elementima craftinga i preživljavanja.

Moći ćemo birati između dvoje likova, Alexa i Anne, koji dolaze u posjet svome djedu pustinjaku. No, Alex ili Anna zatekne napuštenu kolibu te od tada kreće potraga po mističnoj šumi. U sklopu te potrage glavni će lik moći otključati svoj šamanistički potencijal te postati pjevač runa.

Baš kao što sam naziv igre kaže, u šumi će se naći i trolovi. Međutim, čini se da Among the Trolls neće biti igra fokusirana na borbu i uništavanje. Za razliku od ostalih igara preživljavanja, ovdje će interakcija s okolišem imati posljedice. Igra će igrača poticati da prirodi prinosi darove i žrtve kako bi joj se odužio. Ako samo uzimate od prirode, npr. rušeći hrpu stabala, priroda će vas kazniti tako što će vam otežati preživljavanje slanjem gnjevnih duhova na vas.

Among the Trolls obećava tipične stvari za igre survival žanra – izgradnju kolibe i dekoriranje iste, brigu o gladi, žeđi i temperaturi, itd. No, bit će tu i nekih nesvakidašnjih mehanika, poput potrage za grumenjem zlata.

Among the Trolls najavljen je za PC platformu. Prvo će biti lansiran u fazi early accessa na Steamu nekad tijekom 2022. godine.

Komentari (2)

  • Danilo Boljevic

    17.05.2022 - 16:25

    Djeluje fora, steta sto ne dolazi na konzole.

  • Adel

    17.05.2022 - 18:46

    Lijepo izgleda bit ce fora

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?